Wis Banget Rindu


Versi: Anggi CR

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *