Wis Banget Rindu



Versi: Anggi CR

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..
———————
[ver: lyrics]
[id: ncaqulci]
[ar: Anggi CR]
[ti: Wis Banget Rindu]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:18]
[00:00.03]Wis Banget Rindu
[00:00.03]by: Anggi CR
[00:29.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Yen wis deleng ulese,
[00:37.83]Kang kula kelingan bae..
[00:41.44]Sopan santun omonge,
[00:44.50]Gawe kula kebayang bae..
[00:48.56]
[00:58.08]Kang apa sih anggone,
[01:02.04]Gawe kula kelingan bae..
[01:05.23]Lamun digawa turu,
[01:08.03]Kaya ana ning duwur klambu..
[01:12.10]Ati kula selalu rindu..
[01:17.37]
[01:42.00]>>>
[01:43.00]>>
[01:44.00]>
[01:45.00]Kakang apa sampean bli krasa,
[01:51.52]Yen kula jatuh cinta..
[01:58.94]
[02:12.59]Rindu duh kakang kula rindu,
[02:18.75]Wis lawas ora ketemu..
[02:25.60]Kaya kenen rasane,
[02:28.87]wong dilanda rindu,
[02:32.42]Awan bengi sampek
[02:35.39]bli bisa turu..
[02:38.42]
[02:43.04]Kang apa sih anggone,
[02:46.65]Gawe kula kelingan bae..
[02:49.74]Lamun digawa turu,
[02:53.22]Kaya ana ning duwur klambu..
[02:57.00]Ati kula selalu rindu..
[03:01.35]
[03:26.00]>>>
[03:27.00]>>
[03:28.00]>
[03:29.00]Kakang apa sampean bli krasa,
[03:35.54]Yen kula jatuh cinta..
[03:42.37]
[03:57.13]Rindu duh kakang kula rindu,
[04:02.79]Wis lawas ora ketemu..
[04:09.80]Kaya kenen rasane,
[04:12.98]wong dilanda rindu,
[04:16.20]Awan bengi sampek
[04:19.37]bli bisa turu..
[04:22.79]
[04:27.06]Yen wis deleng ulese,
[04:30.39]Kang kula kelingan bae..
[04:34.12]Sopan santun omonge,
[04:37.34]Gawe kula kebayang bae..
[04:41.19]
[04:51.50]Kang apa sih anggone,
[04:54.61]Gawe kula kelingan bae..
[04:57.96]Lamun digawa turu,
[05:01.63]Kaya ana ning duwur klambu..
[05:05.30]Ati kula selalu rindu..
[05:09.96]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s