Nyesel (indri fahriza)



Versi: Indri Fahriza

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Nyesel]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:25]
[00:00.05]Nyesel – Indri Fahriza
[00:31.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Due laki kaya musuh,
[00:43.05]Sabandina gawe napsu..
[00:49.49]Lamun waktu bisa diputer,
[00:55.97]Pengen balik ning laki bengen..
[01:02.19]Nanging bli mungkin balen..
[01:07.75]
[01:47.03]>>>
[01:48.03]>>
[01:49.03]>
[01:50.03]Kang kula nyesel
[01:52.61]ninggalaken sampean,
[01:56.60]Laki sing sekien
[01:59.36]nyata doyan demenan..
[02:03.97]
[02:17.49]Umpama waktu
[02:20.09]bisa diputer maning,
[02:23.90]Kula ora bakal
[02:27.03]ninggal sampean maning..
[02:31.45]Nanging apa daya
[02:35.21]kita wong loro,
[02:38.49]Wis pada due keluarga..
[02:44.51]
[02:47.49]Lamun waktu bisa diputer,
[02:54.10]Pengen balik ning laki bengen..
[03:00.28]Nanging bli mungkin balen..
[03:05.71]
[03:45.03]>>>
[03:46.03]>>
[03:47.03]>
[03:48.03]Kang kula nyesel
[03:51.12]ninggalaken sampean,
[03:54.91]Laki sing sekien
[03:57.79]nyata doyan demenan..
[04:01.78]
[04:15.69]Umpama waktu
[04:18.44]bisa diputer maning,
[04:22.30]Kula ora bakal
[04:25.17]ninggal sampean maning..
[04:29.61]Nanging apa daya
[04:32.66]kita wong loro,
[04:36.16]Wis pada due keluarga..
[04:42.40]
[04:46.01]Due laki kaya musuh,
[04:52.34]Sabandina gawe napsu..
[04:59.14]Lamun waktu bisa diputer,
[05:05.51]Pengen balik ning laki bengen..
[05:11.75]Nanging bli mungkin balen..
[05:16.86]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s