Nyesel (indri fahriza)


Versi: Indri Fahriza

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *