Bojo Mokong



Versi: RapX

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..

aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
ku ra ono benere malah terus salah wae..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
gawanane muring mikirmu dadi miring,
delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..

saiki koen rasakno urip gae karepmu,
sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
tampak dari matamu ketok’e galau melulu..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe yo kowe golek senengmu dewe,
kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
amergo kowe demen kakumu kenemenen,
limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..

aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
mikiro akibate delok’en resikone,
kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
———————
[ver: lyrics]
[id: hsnsuici]
[ar: RapX]
[ti: Bojo Mokong]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.05]Bojo Mokong – RapX
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Kowe sak penakmu dewe,
[00:17.95]Ra ngenggep aku bojone..
[00:23.98]Ora mikir tah awakmu,
[00:29.28]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[00:35.58]pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
[00:38.39]ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
[00:41.57]kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
[00:44.57]kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..
[00:47.63]aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
[00:50.31]merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
[00:53.12]tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
[00:55.99]ku ra ono benere malah terus salah wae..
[01:00.42]Kowe sak penakmu dewe,
[01:05.41]Ra ngenggep aku bojone..
[01:11.46]Ora mikir tah awakmu,
[01:17.14]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[01:23.26]Loro ati iki loro,
[01:28.69]Ra ngrasakno malah maido..
[01:35.36]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[01:40.29]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[01:49.09]kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
[01:52.52]gawanane muring mikirmu dadi miring,
[01:55.70]delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
[01:58.57]ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..
[02:02.01]saiki koen rasakno urip gae karepmu,
[02:04.57]sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
[02:07.25]aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
[02:10.37]tampak dari matamu ketok’e galau melulu..
[02:15.05]Kowe sak penakmu dewe,
[02:19.67]Ra ngenggep aku bojone..
[02:25.78]Ora mikir tah awakmu,
[02:31.21]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[02:37.26]Loro ati iki loro,
[02:42.57]Ra ngrasakno malah maido..
[02:49.49]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[02:54.55]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:04.03]kowe yo kowe golek senengmu dewe,
[03:06.90]kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
[03:09.84]amergo kowe demen kakumu kenemenen,
[03:12.71]limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..
[03:15.95]aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
[03:18.57]ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
[03:21.57]mikiro akibate delok’en resikone,
[03:24.50]kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..
[03:28.87]Loro ati iki loro,
[03:33.80]Ra ngrasakno malah maido..
[03:40.29]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[03:44.90]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:52.21]Kowe sak penakmu dewe,
[03:57.01]Ra ngenggep aku bojone..
[04:03.19]Ora mikir tah awakmu,
[04:08.68]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:14.79]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:20.72]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:26.34]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s