Mundur Teratur



Versi: NDX AKA

Wis cukup semene wae,
Aku mundur rausah diteruske..
Mending aku fokus golek liyane,
Aku ra takon rausah dijelaske..

Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

reff:
Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Kaline kali winongo,
Banyune banyu segoro..
Kowe sing nggawe asmoro,
Lha kok aku sing loro..

Sawone sawone mentah,
Le ngampet selak ra betah..
Mbangane tambah masalah,
Mending cukup cukuplah sudah..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vupiuuci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Mundur Teratur]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:45]
[00:00.04]Mundur Teratur
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Wis cukup semene wae,
[00:37.46]Aku mundur rausah diteruske..
[00:42.90]Mending aku fokus golek liyane,
[00:48.23]Aku ra takon rausah dijelaske..
[00:52.47]
[00:54.27]Awan sore dadi seksine,
[00:57.69]Naliko gandengan tangan bendinane..
[01:01.41]Nanging anggepmu ra sepiro,
[01:08.10]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[01:14.16]Senenge mung sepisan,
[01:16.28]Susahe suwe tenan..
[01:19.39]Tiwas lagi bebrayan,
[01:22.05]Malah medotke sesandingan..
[01:26.11]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[01:31.23]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[01:36.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[01:41.60]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[01:47.33]
[01:55.55]>>>
[01:56.55]>>
[01:57.55]>
[01:58.55]Awan sore dadi seksine,
[02:02.05]Naliko gandengan tangan bendinane..
[02:07.95]Nanging anggepmu ra sepiro,
[02:12.55]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[02:18.57]Kaline kali winongo,
[02:21.74]Banyune banyu segoro..
[02:24.41]Kowe sing nggawe asmoro,
[02:26.77]Lha kok aku sing loro..
[02:29.54]Sawone sawone mentah,
[02:31.90]Le ngampet selak ra betah..
[02:34.63]Mbangane tambah masalah,
[02:37.12]Mending cukup cukuplah sudah..
[02:39.54]Senenge mung sepisan,
[02:41.57]Susahe suwe tenan..
[02:44.23]Tiwas lagi bebrayan,
[02:46.78]Malah medotke sesandingan..
[02:51.88]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[02:56.35]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:01.68]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:06.53]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:11.87]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[03:16.84]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:22.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:26.84]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:32.63]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s