Mundur Teratur


Versi: NDX AKA

Wis cukup semene wae,
Aku mundur rausah diteruske..
Mending aku fokus golek liyane,
Aku ra takon rausah dijelaske..

Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

reff:
Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Kaline kali winongo,
Banyune banyu segoro..
Kowe sing nggawe asmoro,
Lha kok aku sing loro..

Sawone sawone mentah,
Le ngampet selak ra betah..
Mbangane tambah masalah,
Mending cukup cukuplah sudah..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *