Keblinger Tresno



Versi: NDX AKA

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
arepo kowe nglarani blenjani ati iki..

aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
aku lilo kowe mblenjani terus lungo..

aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku sing saiki isih ono roso kelingan,
marang sliramu sing tau dadi kenangan,
ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..

opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
kowe bali karo mantanmu loro atiku,
opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
tapi omonganmu tong kosong ibarate,
kowe lungo terus bali mantanmu,
opo kowe ora mikir yen nglarani aku..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..

aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
aku jujur isih ono roso karo kowe,
tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..

aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
sing saiki isih ono neng njroning atiku,
tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
aku nrimo yen ora ono balesane..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..
———————
[ver: lyrics]
[id: ucbvuhci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Keblinger Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.04]Keblinger Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aku tresno sliramu,
[00:29.06]Yo mung kowe sing neng atiku..
[00:32.42]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[00:36.46]Sing dadi kenangane..
[00:40.00]Aku ra bakal lali,
[00:42.48]Karo mantan yo mung siji..
[00:45.84]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[00:49.63]Pacaran neng kreteg gantung..
[00:53.73]cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
[00:57.20]aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
[01:00.81]opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
[01:04.10]arepo kowe nglarani blenjani ati iki..
[01:07.51]aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
[01:10.74]nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
[01:14.16]ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
[01:17.45]aku lilo kowe mblenjani terus lungo..
[01:20.62]aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
[01:24.16]tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
[01:27.45]ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
[01:30.92]opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..
[01:34.16]Aku tresno sliramu,
[01:36.08]Yo mung kowe sing neng atiku..
[01:39.07]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[01:43.29]Sing dadi kenangane..
[01:46.89]Aku ra bakal lali,
[01:49.38]Karo mantan yo mung siji..
[01:52.66]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[01:56.20]Pacaran neng kreteg gantung..
[02:00.55]aku sing saiki isih ono roso kelingan,
[02:04.10]marang sliramu sing tau dadi kenangan,
[02:07.01]ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
[02:10.62]padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..
[02:14.41]opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
[02:17.69]opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
[02:20.93]kowe bali karo mantanmu loro atiku,
[02:24.46]opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..
[02:27.39]kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
[02:30.92]tapi omonganmu tong kosong ibarate,
[02:34.40]kowe lungo terus bali mantanmu,
[02:37.63]opo kowe ora mikir yen nglarani aku..
[02:41.11]Aku tresno sliramu,
[02:42.84]Yo mung kowe sing neng atiku..
[02:46.08]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[02:50.12]Sing dadi kenangane..
[02:53.65]Aku ra bakal lali,
[02:56.14]Karo mantan yo mung siji..
[02:59.44]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[03:03.22]Pacaran neng kreteg gantung..
[03:07.32]aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
[03:10.73]opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
[03:14.28]kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
[03:17.69]aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..
[03:21.10]aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
[03:24.52]kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
[03:27.69]aku jujur isih ono roso karo kowe,
[03:30.92]tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..
[03:34.46]aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
[03:37.94]sing saiki isih ono neng njroning atiku,
[03:40.86]tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
[03:44.03]aku nrimo yen ora ono balesane..
[03:47.75]Aku tresno sliramu,
[03:49.80]Yo mung kowe sing neng atiku..
[03:52.91]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[03:56.95]Sing dadi kenangane..
[04:00.24]Aku ra bakal lali,
[04:02.66]Karo mantan yo mung siji..
[04:06.13]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[04:09.87]Pacaran neng kreteg gantung..
[04:13.90]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s