Grajagan (niken arisandi)


Versi: Niken Arisandi

Grajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Gerajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *