Grajagan (niken arisandi)



Versi: Niken Arisandi

Grajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Gerajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Grajagan]
[ti: Niken Arisandi]
[al: Kendang Kempul Banyuwangi]
[by: yanilipatro]
[length: 05:39]
[id: nianucci]
[00:00.04]Grajagan
[00:00.04]By: Niken Arisandi
[00:58.04]
[01:00.04]>>>
[01:01.04]>>
[01:02.04]>
[01:03.04]Gerajagan pesisir grajagan,
[01:10.24]Ring kono akeh wong kelenceran..
[01:17.44]Sedino dino rame temenan,
[01:24.43]Apike ring tanah blambangan..
[01:31.47]
[01:41.98]Senenge wong kang dho gredhoan,
[01:49.08]Apuwo awak lungguh dewekan..
[01:56.83]Ngelamun segoro kang sun sawang,
[02:03.65]Ngilingno bengen magih demenan..
[02:11.95]
[02:38.02]>>>
[02:39.02]>>
[02:40.02]>
[02:41.02]Sing keroso sampek temekane bengi,
[02:48.75]Ring grajagan ombake milu nyekseni..
[02:56.35]Keloronan bengene dho ngucap janji,
[03:03.37]Janji suci nyatane sing ono bukti..
[03:11.19]
[03:11.67]Senenge wong kang dho gredhoan,
[03:17.53]Apuwo awak lungguh dewekan..
[03:26.06]Ngelamun segoro kang sun sawang,
[03:33.14]Ngilingno bengen magih demenan..
[03:40.53]
[04:07.02]>>>
[04:08.02]>>
[04:09.02]>
[04:10.02]Sing keroso sampek temekane bengi,
[04:17.72]Ring grajagan ombake milu nyekseni..
[04:25.16]Keloronan bengene dho ngucap janji,
[04:32.06]Janji suci nyatane sing ono bukti..
[04:38.58]
[04:40.09]Gerajagan pesisir grajagan,
[04:47.35]Ring kono akeh wong kelenceran..
[04:54.55]Sedino dino rame temenan,
[05:02.07]Apike ring tanah blambangan..
[05:10.52]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s