Cemoro Panjang



Versi: DKYK

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno,
Karo sliramu cah ayu..
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding,
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..

Opo pancen tego kowe ninggalke awakku,
Nganti loro tresno nyikso neng njero batinku..
Opo pancen aku wis dudu jodomu,
Aduh denok sing gede pangapuramu..

Biyen pancen aku tresno marang kowe,
Nanging ngopo saiki tok tinggalake..
Opo to iki balasan marang aku,
Kowe tego nggawe cidro neng njero atiku..

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno,
Karo sliramu cah ayu..
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding,
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..

Duh denok sing gede pangapuramu,
Aku ra kuat nyonggo tresnomu..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: sokzuaci]
[ar: DKYK]
[ti: Cemoro Panjang]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:25]
[00:00.02]Cemoro Panjang – DKYK
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Lagi sedelo
[00:18.04]awakku ngrasakke tresno,
[00:22.20]Karo sliramu cah ayu..
[00:28.47]Tanganmu tak gandeng
[00:31.90]sliramu tak sanding,
[00:36.55]Koyo dunyo iki
[00:39.57]awak dewe sing nduweni..
[00:43.35]
[00:45.01]Cemoro panjang
[00:47.18]sing tau dadi kenangan,
[00:51.14]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[00:58.20]Cemoro duh cemoro
[01:01.63]ngopo ninggalke cerito loro,
[01:05.55]Loro neng njero atiku
[01:09.00]sing tak tresnani lungo..
[01:13.00]
[01:14.02]Opo pancen tego kowe ninggalke awakku,
[01:18.45]Nganti loro tresno nyikso neng njero batinku..
[01:21.84]Opo pancen aku wis dudu jodomu,
[01:24.76]Aduh denok sing gede pangapuramu..
[01:27.47]Biyen pancen aku tresno marang kowe,
[01:31.78]Nanging ngopo saiki tok tinggalake..
[01:35.15]Opo to iki balasan marang aku,
[01:38.32]kowe tego nggawe cidro neng njero atiku..
[01:42.09]Lagi sedelo
[01:43.95]awakku ngrasakke tresno,
[01:48.02]Karo sliramu cah ayu..
[01:54.76]Tanganmu tak gandeng
[01:57.68]sliramu tak sanding,
[02:01.44]Koyo dunyo iki
[02:05.23]awak dewe sing nduweni..
[02:08.86]
[02:10.98]Cemoro panjang
[02:13.22]sing tau dadi kenangan,
[02:16.85]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[02:24.03]Cemoro duh cemoro
[02:27.21]ngopo ninggalke cerito loro,
[02:31.08]Loro neng njero atiku
[02:34.38]sing tak tresnani lungo..
[02:37.94]Duh denok sing gede pangapuramu,
[02:44.74]Aku ra kuat nyonggo tresnomu..
[02:50.71]Cemoro panjang
[02:54.59]sing tau dadi kenangan,
[02:58.42]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[03:05.16]Cemoro duh cemoro
[03:08.47]ngopo ninggalke cerito loro,
[03:12.09]Loro neng njero atiku
[03:15.52]sing tak tresnani lungo..
[03:19.76]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s