Kedanan Duda


Versi: Tini Djosep

Ngedol wani tuku wani,
Kula aluk wis bli nganyang-nganyangan maning..
Yen dadi rabine sampean,
Kayane ora metu metu sing kameran..

Duh mimi njaluk jimate,
Masih due beli rawatan jampi..
Tulungana si badan,
Sing lagi kedanan demen wong lanang..

reff:
Toang legok dalane peteng,
Sun demen mabok ning duda ganteng..

Gering pantes kesawange luwes,
Kumise tipis duh tambah manis..
Demen bli ketahan rasane mules,
Yen bli kelakon duh pasti ngenes..

Duh mimi njaluk jimate,
Masih due beli rawatan jampi..
Tulungana si badan,
Sing lagi kedanan demen wong lanang..

reff:
Toang legok dalane peteng,
Sun demen mabok ning duda ganteng..

Gering pantes kesawange luwes,
Kumise tipis duh tambah manis..
Demen bli ketahan rasane mules,
Yen bli kelakon duh pasti ngenes..

Ngedol wani tuku wani,
Kula aluk wis bli nganyang-nganyangan maning..
Yen dadi rabine sampean,
Kayane ora metu metu sing kameran..

Duh mimi njaluk jimate,
Masih due beli rawatan jampi..
Tulungana si badan,
Sing lagi kedanan demen wong lanang..
———————
[ver: lyrics]
[id: aaksklci]
[ar: Tini Djosep]
[ti: Kedanan Duda]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Kedanan Duda
[00:00.04]by: Tini Djosep
[00:36.04]
[00:38.78]>>>
[00:39.78]>>
[00:40.78]>
[00:41.78]Ngedol wani tuku wani,
[00:47.13]Kula aluk wis bli
[00:49.87]nganyang-nganyangan maning..
[00:53.59]Yen dadi rabine sampean,
[00:58.06]Kayane ora metu metu sing kameran..
[01:04.34]
[01:18.04]Duh mimi njaluk jimate,
[01:22.78]Masih due beli rawatan jampi..
[01:29.24]Tulungana si badan,
[01:34.09]Sing lagi kedanan demen wong lanang..
[01:40.61]
[02:14.43]>>>
[02:15.43]>>
[02:16.43]>
[02:17.43]Toang legok dalane peteng,
[02:22.90]Sun demen mabok ning duda ganteng..
[02:29.05]
[02:44.45]Gering pantes kesawange luwes,
[02:50.23]Kumise tipis duh tambah manis..
[02:56.75]Demen bli ketahan rasane mules,
[03:03.33]Yen bli kelakon duh pasti ngenes..
[03:09.79]
[03:14.28]Duh mimi njaluk jimate,
[03:19.67]Masih due beli rawatan jampi..
[03:26.06]Tulungana si badan,
[03:31.03]Sing lagi kedanan demen wong lanang..
[03:37.06]
[04:11.07]>>>
[04:12.07]>>
[04:13.07]>
[04:14.07]Toang legok dalane peteng,
[04:19.41]Sun demen mabok ning duda ganteng..
[04:25.75]
[04:41.28]Gering pantes kesawange luwes,
[04:46.94]Kumise tipis duh tambah manis..
[04:53.76]Demen bli ketahan rasane mules,
[04:59.97]Yen bli kelakon duh pasti ngenes..
[05:06.62]
[05:10.08]Ngedol wani tuku wani,
[05:15.99]Kula aluk wis bli
[05:20.14]nganyang-nganyangan maning..
[05:24.00]Yen dadi rabine sampean,
[05:28.71]Kayane ora metu metu sing kameran..
[05:35.06]
[05:48.21]Duh mimi njaluk jimate,
[05:53.57]Masih due beli rawatan jampi..
[05:59.91]Tulungana si badan,
[06:04.74]Sing lagi kedanan demen wong lanang..
[06:11.01]
————–
Preview:

Advertisements

Sigaring Nyowo


Versi: Ratna Listy

Wiwite aku kenal kowe,
Naliko aku isih dewe..
Semono ugo karo kowe,
Durung ono kancane..

Wiwite mbiyen seneng kowe,
Anggere mesem duh manise..
Yen lagi ngendikan wibawane,
Koyo presiden wae..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bvcakkci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Sigaring Nyowo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.01]Sigaring Nyowo
[00:00.01]by: Ratna Listy
[00:45.01]
[00:47.01]>>>
[00:48.01]>>
[00:49.01]>
[00:50.01]Wiwite aku kenal kowe,
[00:54.19]Naliko aku isih dewe..
[00:57.86]Semono ugo karo kowe,
[01:01.58]Durung ono kancane..
[01:05.99]
[01:08.10]Wiwite mbiyen seneng kowe,
[01:11.34]Anggere mesem duh manise..
[01:15.80]Yen lagi ngendikan wibawane,
[01:19.28]Koyo presiden wae..
[01:23.82]
[01:29.06]>>>
[01:30.06]>>
[01:31.06]>
[01:32.06]Saiki wis dadi sisihanku,
[01:37.16]ganthilaning ati,
[01:40.88]Tak jogo tak ati-ati..
[01:47.84]Saiki sliramu rodo lemu,
[01:53.06]ning isih tresnaku,
[01:56.72]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[02:03.43]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[02:07.65]Lah kok malah dadi wagu..
[02:11.50]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[02:15.60]Lah kok tambah lucu..
[02:19.01]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[02:23.36]Atiku yo dadi ayem..
[02:26.97]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[02:31.13]Aku njur kepincut..
[02:35.10]Kowe garwaku,
[02:38.89]Sigaring nyawaku..
[02:42.55]Darling me loving you..
[02:47.46]
[03:19.01]>>>
[03:20.01]>>
[03:21.01]>
[03:22.01]Saiki wis dadi sisihanku,
[03:27.21]ganthilaning ati,
[03:30.54]Tak jogo tak ati-ati..
[03:37.55]Saiki sliramu rodo lemu,
[03:42.52]ning isih tresnaku,
[03:46.31]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[03:53.58]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[03:57.12]Lah kok malah dadi wagu..
[04:01.22]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:04.83]Lah kok tambah lucu..
[04:09.05]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:12.84]Atiku yo dadi ayem..
[04:16.87]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[04:20.85]Aku njur kepincut..
[04:24.69]Kowe garwaku,
[04:28.30]Sigaring nyawaku..
[04:32.15]Darling me loving you..
[04:36.87]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[04:40.72]Lah kok malah dadi wagu..
[04:44.26]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:47.92]Lah kok tambah lucu..
[04:51.66]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:55.88]Atiku yo dadi ayem..
[04:59.79]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:03.64]Aku njur kepincut..
[05:07.30]Kowe garwaku,
[05:11.34]Sigaring nyawaku..
[05:15.31]Darling me loving you..
[05:19.60]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[05:23.27]Lah kok malah dadi wagu..
[05:26.99]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[05:31.03]Lah kok tambah lucu..
[05:34.50]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[05:38.79]Atiku yo dadi ayem..
[05:42.83]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:46.87]Aku njur kepincut..
[05:49.48]
—————
Preview:

Hallo Piye Kabarmu


Versi: Ratna Listy

Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

I love you..
I love you..
I love you..
I love you..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vslckuci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Hallo Piye Kabarmu]
[al: Pop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.04]Hallo Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Ratna Listy
[00:51.04]
[00:53.04]>>>
[00:54.04]>>
[00:55.04]>
[00:56.04]Halo piye kabarmu,
[00:59.84]Uwis suwe ora ketemu..
[01:04.20]Sajak’e kok rodo kuru,
[01:07.93]Ono opo to mas..
[01:11.90]
[01:12.05]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[01:16.00]Malah kowe milih kancaku..
[01:20.90]Saiki ditinggal mlayu,
[01:24.57]Mesakke uripmu..
[01:29.11]Saiki iki ono aku,
[01:32.83]Ora usah mikir liku-liku..
[01:37.49]Wis ben wae to mas..
[01:41.65]Saiki kowe karo aku,
[01:45.81]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[01:50.22]Ono sebabe i love you..
[01:56.75]
[02:08.96]>>>
[02:09.96]>>
[02:10.96]>
[02:11.96]Halo piye kabarmu,
[02:14.96]Uwis suwe ora ketemu..
[02:19.53]Sajak’e kok rodo kuru,
[02:23.26]Ono opo to mas..
[02:27.30]
[02:28.03]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[02:31.33]Malah kowe milih kancaku..
[02:36.18]Saiki ditinggal mlayu,
[02:40.03]Mesakke uripmu..
[02:44.25]Saiki iki ono aku,
[02:47.91]Ora usah mikir liku-liku..
[02:52.82]Wis ben wae to mas..
[02:56.80]Saiki kowe karo aku,
[03:01.08]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:05.62]Ono sebabe i love you..
[03:11.95]
[03:24.01]>>>
[03:25.01]>>
[03:26.01]>
[03:27.01]Saiki iki ono aku,
[03:30.99]Ora usah mikir liku-liku..
[03:35.53]Wis ben wae to mas..
[03:39.56]Saiki kowe karo aku,
[03:43.72]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:48.13]Ono sebabe i love you..
[03:54.59]
[04:00.19]I love you..
[04:02.45]
[04:09.35]I love you..
[04:18.54]I love you..
[04:24.90]I love you..
[04:29.43]
—————
Preview:

Ambyar


Versi: Maya Natasya

Haaa..haaa..haaa..

Meseseg nong njero ati,
Nahan kangen nyang riko..
Sing ono maning hang sun lakoni,
Mung ngangen tekan riko..

Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
———————–
[ver: lyrics]
[id: clipkhci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Ambyar]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.03]Haaa..haaa..haaa..
[00:15.79]
[00:17.05]Ambyar – Maya Natasya
[00:29.05]
[00:31.05]>>>
[00:32.05]>>
[00:33.05]>
[00:34.05]Meseseg nong njero ati,
[00:37.55]Nahan kangen nyang riko..
[00:41.23]Sing ono maning hang sun lakoni,
[00:45.41]Mung ngangen tekan riko..
[00:49.90]
[00:51.77]Temetes eluh ring pipi,
[00:55.27]Riko nono ngabari..
[00:59.01]Kelayung layung isun nganteni,
[01:03.07]Garing nono nyirami..
[01:09.06]Temelung alum kembang yoro..
[01:17.36]Ambyar sun kesikso (haa..),
[01:20.61]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[01:24.60]Ambyar sun sing lego,
[01:28.16]Kadhung sing mbarengi riko..
[01:32.47](kadhung sing mbarengi riko..)
[01:36.27]Ambyar sun kesikso (haa..),
[01:40.33]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[01:44.26]Ambyar sun sing lego,
[01:47.82]Kadhung sing mbarengi riko..
[01:53.06]
[02:23.00]>>>
[02:24.00]>>
[02:25.00]>
[02:26.00]Temetes eluh ring pipi,
[02:29.80]Riko nono ngabari..
[02:33.39]Kelayung layung isun nganteni,
[02:37.63]Garing nono nyirami..
[02:43.50]Temelung alum kembang yoro..
[02:51.86]Ambyar sun kesikso (haa..),
[02:55.04]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[02:59.53]Ambyar sun sing lego,
[03:02.47]Kadhung sing mbarengi riko..
[03:06.52](kadhung sing mbarengi riko..)
[03:10.70]Ambyar sun kesikso (haa..),
[03:14.70]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[03:19.38]Ambyar sun sing lego,
[03:22.25]Kadhung sing mbarengi riko..
[03:27.36]
[03:57.27]>>>
[03:58.27]>>
[03:59.27]>
[04:00.27]Temetes eluh ring pipi,
[04:04.27]Riko nono ngabari..
[04:07.80]Kelayung layung isun nganteni,
[04:12.11]Garing nono nyirami..
[04:17.97]Temelung alum kembang yoro..
[04:25.96]Ambyar sun kesikso (haa..),
[04:29.33]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[04:33.82]Ambyar sun sing lego,
[04:36.82]Kadhung sing mbarengi riko..
[04:41.44](kadhung sing mbarengi riko..)
[04:45.24]Ambyar sun kesikso (haa..),
[04:49.05]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[04:53.23]Ambyar sun sing lego,
[04:56.35]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:02.59]Temelung alum kembang yoro..
[05:11.26]Ambyar sun kesikso (haa..),
[05:14.32]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[05:19.44]Ambyar sun sing lego,
[05:22.12]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:26.24](kadhung sing mbarengi riko..)
[05:30.42]Ambyar sun kesikso (haa..),
[05:33.98]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[05:38.60]Ambyar sun sing lego,
[05:41.65]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:47.27]
————-
Preview:

Mending Dewekan


Versi: Sri Avista

Terlalu lawas hubungan,
Terlalu lawas dewekan..
Rasa rindu bli kejagan,
Banyu mata bli ketahan..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..

reff:
Dewekan mending dewekan,
Cintane kita wong loro wis terlarang..

Cinta sing bengene indah,
Sekien wis layu hambar ning rasa..
Hubungan cinta dijalin sing awit bengen,
Tapi kien milik wong sejen..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..

reff:
Dewekan mending dewekan,
Cintane kita wong loro wis terlarang..

Cinta sing bengene indah,
Sekien wis layu hambar ning rasa..
Hubungan cinta dijalin sing awit bengen,
Tapi kien milik wong sejen..

Terlalu lawas hubungan,
Terlalu lawas dewekan..
Rasa rindu bli kejagan,
Banyu mata bli ketahan..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..
——————–
[ver: lyrics]
[id: izbckaci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mending Dewekan]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:00.02]Mending Dewekan
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Terlalu lawas hubungan,
[00:32.06]Terlalu lawas dewekan..
[00:38.95]Rasa rindu bli kejagan,
[00:45.29]Banyu mata bli ketahan..
[00:50.41]
[00:57.01]Ora usah kirim salam,
[01:02.14]Ora usah sms-an..
[01:09.71]Bagen sedih bagen susah,
[01:14.77]Cukup diri kula nyangga..
[01:19.70]
[01:57.09]>>>
[01:58.09]>>
[01:59.09]>
[02:00.09]Dewekan mending dewekan,
[02:06.09]Cintane kita wong loro
[02:09.19]wis terlarang..
[02:13.26]
[02:19.05]Cinta sing bengene indah,
[02:26.03]Sekien wis layu hambar ning rasa..
[02:32.87]Hubungan cinta
[02:35.72]dijalin sing awit bengen,
[02:40.55]Tapi kien milik wong sejen..
[02:47.83]
[02:49.09]Ora usah kirim salam,
[02:55.89]Ora usah sms-an..
[03:01.96]Bagen sedih bagen susah,
[03:07.58]Cukup diri kula nyangga..
[03:12.50]
[03:49.02]>>>
[03:50.02]>>
[03:51.02]>
[03:52.02]Dewekan mending dewekan,
[03:59.13]Cintane kita wong loro
[04:02.06]wis terlarang..
[04:05.18]
[04:12.30]Cinta sing bengene indah,
[04:18.73]Sekien wis layu hambar ning rasa..
[04:25.40]Hubungan cinta
[04:28.77]dijalin sing awit bengen,
[04:32.95]Tapi kien milik wong sejen..
[04:40.38]
[04:42.06]Terlalu lawas hubungan,
[04:48.43]Terlalu lawas dewekan..
[04:54.08]Rasa rindu bli kejagan,
[04:59.95]Banyu mata bli ketahan..
[05:04.63]
[05:11.62]Ora usah kirim salam,
[05:17.98]Ora usah sms-an..
[05:24.22]Bagen sedih bagen susah,
[05:29.65]Cukup diri kula nyangga..
[05:34.95]
—————
Preview:

Sewu Roso (renosta)


Versi: Renosta

SEWU ROSO UGO ONO,
NALIKO NYAWANG SLIRAMU..
SEKO MOTO TRENYUH DODO,
SEJATINING AKU KE TAMAN ASMORO..

ELING TANSAH ELING,
ESEMMU PEPUJANING ATIKU..
KANGEN ROSO ING JRONING ATI,
MUGO ISO DADI SIJI..

SENAJAN AKU AMUNG ISO,
NYAWANG ING LAYAR KOCO..
KROSO UGO KERONTO-RONTO,
SLIRAMU KUNCENE WONG LIYO..

TRENYUH ATI IKI,
SLIRAMU ORA PERDULI..
JALARANING RA ONO ATI,
MUGO KOWE BUKAK ATI..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

REFF:
ATIKU WIS SUMELEH MAPAN ATI LE NDELEH,
NGANGEN-ANGEN WEKTU KAPAN ISO NYANDING SLIRAMU..
NGOPO KOWE TEGO OPO KOWE WIS MATI ROSO,
SENAJAN AJUR ATI AKU NYOBA ISIH ISO NOMPO..

NOMPO KABEH IKINE DURUNG TIBO WEKTUNE,
NOTO ATI SABAR TEKANE TIBO WANCINE..
KOWE KARO ENGKO DADI SIJI,
BAKAL NGRAJUT KATRESNAN TULUS KO SAKJRONING ATI..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

NGANTI NYOWO IKI WIS ILANG SEKO ROGONE,
NGANTI KABEH IKI WIS BALI NENG NGGON ASALE..
AKU MUNG BUTUH SIJI SING PERLU KOK RETENI,
AKU TRESNO KOWE KUKUH TETEG SEKO ATI..

SUK MARTAK ELING-ELING MUGO ROGO YO BELING,
NGOYOT MUNGSUH TEKAN SAK JRONING ATIKU..
TULU COBA RUNGOKNO JERIT TANGIS BATINKU,
TULUNG COBA RUNGOKNO AKU TRESNO SLIRAMU..

AKU RA NYONGKO,
KOYO NGENE BALESANMU..
LORONE ATIKU MOCO TULISANMU,
LORONE ATIKU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..

SENAJAN ATI KERONTO-RONTO,
BREBES MILI KANTI NGELUS DODO..
BENDINO NGRASAKKE CIDRO,
NANGING RA BAKAL LUNTUR ATIKU..

TULUNG TOMPONEN IKI TRESNAKU,
NGRAJUT KATRESNANMU KARO AKU..
AKU TANSAH NUNGGU SLIRAMU,
MBUKAK ATIMU..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uwnakaci]
[ar: Renosta]
[ti: Sewu Roso]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.28]Sewu roso ugo ono,
[00:06.37]Naliko nyawang sliramu..
[00:09.48]Seko moto trenyuh dodo,
[00:13.08]Sejatining aku ke taman asmoro..
[00:17.11]Eling tansah eling,
[00:19.66]Esemmu pepujaning atiku..
[00:23.70]Kangen roso ing jroning ati,
[00:27.36]Mugo iso dadi siji..
[00:32.71]
[00:34.00]Sewu Roso – Renosta
[00:44.00]
[00:46.00]Senajan aku amung iso,
[00:48.73]Nyawang ing layar koco..
[00:52.22]Kroso ugo keronto-ronto,
[00:55.88]Sliramu kuncene wong liyo..
[01:00.10]Trenyuh ati iki,
[01:02.53]Sliramu ora perduli..
[01:06.25]Jalaraning ra ono ati,
[01:09.79]Mugo kowe bukak ati..
[01:16.01]Aku ra nyongko,
[01:17.37]Koyo ngene balesanmu..
[01:20.47]Lorone atiku moco tulisanmu,
[01:27.12]Lorone atiku..
[01:33.09]Senajan ati keronto-ronto,
[01:35.63]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[01:39.30]Bendino ngrasakke cidro,
[01:42.08]Nanging ra bakal luntur atiku..
[01:46.68]Tulung tomponen iki tresnaku,
[01:49.61]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[01:53.45]Aku tansah nunggu sliramu,
[01:57.18]Mbukak atimu..
[02:01.40]
[02:12.32]>>>
[02:13.32]>>
[02:14.32]>
[02:15.32]Atiku wis sumeleh mapan ati le ndeleh,
[02:17.98]Ngangen-angen wektu kapan iso nyanding sliramu..
[02:21.34]Ngopo kowe tego opo kowe wis mati roso,
[02:25.13]Senajan ajur ati aku nyoba isih iso nompo..
[02:29.35]Nompo kabeh ikine durung tibo wektune,
[02:32.58]Noto ati sabar tekane tibo wancine..
[02:36.12]Kowe karo engko dadi siji,
[02:39.10]Bakal ngrajut katresnan tulus ko sakjroning ati..
[02:43.26]Aku ra nyongko,
[02:46.12]Koyo ngene balesanmu..
[02:49.04]Lorone atiku moco tulisanmu,
[02:55.44]Lorone atiku..
[02:59.54]Senajan ati keronto-ronto,
[03:02.95]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[03:07.67]Bendino ngrasakke cidro,
[03:10.60]Nanging ra bakal luntur atiku..
[03:15.06]Tulung tomponen iki tresnaku,
[03:18.23]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[03:21.83]Aku tansah nunggu sliramu,
[03:25.80]Mbukak atimu..
[03:29.66]Nganti nyowo iki wis ilang seko rogone,
[03:32.26]Nganti kabeh iki wis bali neng nggon asale..
[03:36.06]Aku mung butuh siji sing perlu kok reteni,
[03:39.66]Aku tresno kowe kukuh teteg seko ati..
[03:43.01]Suk martak eling-eling mugo rogo yo beling,
[03:46.80]Ngoyot mungsuh tekan sak jroning atiku..
[03:49.84]Tulu coba rungokno jerit tangis batinku,
[03:53.63]Tulung coba rungokno aku tresno sliramu..
[03:57.36]Aku ra nyongko,
[03:59.60]Koyo ngene balesanmu..
[04:03.26]Lorone atiku moco tulisanmu,
[04:09.53]Lorone atiku..
[04:13.69]Senajan ati keronto-ronto,
[04:16.37]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[04:21.64]Bendino ngrasakke cidro,
[04:25.06]Nanging ra bakal luntur atiku..
[04:29.16]Tulung tomponen iki tresnaku,
[04:32.32]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[04:36.11]Aku tansah nunggu sliramu,
[04:40.02]Mbukak atimu..
[04:43.63]Senajan ati keronto-ronto,
[04:46.48]Brebes mili kanti ngelus dodo..
[04:50.28]Bendino ngrasakke cidro,
[04:52.94]Nanging ra bakal luntur atiku..
[04:57.60]Tulung tomponen iki tresnaku,
[05:00.84]Ngrajut katresnanmu karo aku..
[05:04.56]Aku tansah nunggu sliramu,
[05:08.35]Mbukak atimu..
[05:12.44]
—————
Preview:

Nundung Welase


Versi: Mahesa

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo maning riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Kariyo getun,
Sun kenal riko..
Barang wis kadung dadi demenane,
Tibane mung manis omonge..

Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..

reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

reff:
Janji mung terus janji,
Keliwat seru ngapusi..
Sun sabari tuwas ngloro ati,
Bangur sun golet ganti..

reff:
Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..

Wis sun tundung welase,
Sing ono rumangsane..
Jo sampek riko mokso,
Ati wis kadung loro..

Emong maning kenal riko,
Timbang ati kesikso..
Nono maning cerito,
Sun arep golet liyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: siunkcci]
[ar: Mahesa]
[ti: Nundung Welase]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:03.02]Wis sun tundung welase,
[00:06.85]Sing ono rumangsane..
[00:09.19]Jo maning riko mokso,
[00:12.55]Ati wis kadung loro..
[00:16.39]
[00:18.05]Nundung Welase – Mahesa
[00:28.05]
[00:30.05]Kariyo getun,
[00:35.45]Sun kenal riko..
[00:41.98]Barang wis kadung dadi demenane,
[00:47.88]Tibane mung manis omonge..
[00:53.90]
[01:00.99]Janji mung terus janji,
[01:06.38]Keliwat seru ngapusi..
[01:12.72]Sun sabari tuwas ngloro ati,
[01:18.68]Bangur sun golet ganti..
[01:24.40]
[01:45.02]>>>
[01:46.02]>>
[01:47.02]>
[01:48.02]Wis sun tundung welase,
[01:51.79]Sing ono rumangsane..
[01:54.28]Jo sampek riko mokso,
[01:57.45]Ati wis kadung loro..
[02:00.93]Emong maning kenal riko,
[02:03.60]Timbang ati kesikso..
[02:06.71]Nono maning cerito,
[02:09.63]Sun arep golet liyo..
[02:13.30]Wis sun tundung welase,
[02:15.77]Sing ono rumangsane..
[02:18.76]Jo sampek riko mokso,
[02:21.81]Ati wis kadung loro..
[02:25.22]Emong maning kenal riko,
[02:28.38]Timbang ati kesikso..
[02:31.24]Nono maning cerito,
[02:34.16]Sun arep golet liyo..
[02:39.06]
[02:57.05]>>>
[02:58.05]>>
[02:59.05]>
[03:00.05]Janji mung terus janji,
[03:06.95]Keliwat seru ngapusi..
[03:13.11]Sun sabari tuwas ngloro ati,
[03:18.96]Bangur sun golet ganti..
[03:24.48]
[03:45.04]>>>
[03:46.04]>>
[03:47.04]>
[03:48.04]Wis sun tundung welase,
[03:51.84]Sing ono rumangsane..
[03:55.20]Jo sampek riko mokso,
[03:58.24]Ati wis kadung loro..
[04:01.66]Emong maning kenal riko,
[04:04.70]Timbang ati kesikso..
[04:07.93]Nono maning cerito,
[04:10.85]Sun arep golet liyo..
[04:14.27]Wis sun tundung welase,
[04:17.00]Sing ono rumangsane..
[04:19.85]Jo sampek riko mokso,
[04:23.02]Ati wis kadung loro..
[04:26.19]Emong maning kenal riko,
[04:29.23]Timbang ati kesikso..
[04:32.08]Nono maning cerito,
[04:35.76]Sun arep golet liyo..
[04:40.59]
—————
Preview: