Ora Sido Rabi


Versi: Keni Ishida ft. Ardi

Pr:
Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

Aku pengen nglakoni tresno sing suci,
Marang sliramu sing cocok neng njero ati..
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo,
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Basan saiki awakmu malah sing mundur,
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *