Harare



Versi: Mahesa

Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hanlusci]
[ar: Mahesa]
[ti: Harare]
[al: Reggae Dhut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.02]Harare
[00:00.02]by: Mahesa
[00:37.02]
[00:39.02]>>>
[00:40.02]>>
[00:41.02]>
[00:42.02]Paran kanggone nduwe ati,
[00:45.68]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[00:49.08]Paran artine ngomong welas,
[00:52.76]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[00:56.45]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[00:59.94]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[01:03.68]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[01:07.18]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[01:11.24]Hara hara hara harare,
[01:14.92]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[01:18.47]Hara hara hara harare,
[01:22.41]Bungah ati wurung dadi alume..
[01:26.09]
[01:38.02]>>>
[01:39.02]>>
[01:40.02]>
[01:41.02]Paran kanggone nduwe ati,
[01:44.62]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[01:48.07]Paran artine ngomong welas,
[01:51.75]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[01:55.56]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[01:59.05]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[02:02.92]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[02:06.42]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[02:10.72]Hara hara hara harare,
[02:13.91]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[02:17.77]Hara hara hara harare,
[02:21.58]Bungah ati wurung dadi alume..
[02:25.20]
[03:05.03]>>>
[03:06.03]>>
[03:07.03]>
[03:08.03]Paran kanggone nduwe ati,
[03:11.53]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[03:14.96]Paran artine ngomong welas,
[03:18.89]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[03:22.45]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[03:25.82]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[03:29.56]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[03:33.37]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[03:37.55]Hara hara hara harare,
[03:40.86]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[03:44.66]Hara hara hara harare,
[03:48.22]Bungah ati wurung dadi alume..
[03:51.90]
[04:04.05]>>>
[04:05.05]>>
[04:06.05]>
[04:07.05]Paran kanggone nduwe ati,
[04:10.45]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[04:14.03]Paran artine ngomong welas,
[04:17.71]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[04:21.46]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[04:24.89]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[04:28.69]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[04:32.19]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[04:36.49]Hara hara hara harare,
[04:39.86]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[04:43.61]Hara hara hara harare,
[04:47.16]Bungah ati wurung dadi alume..
[04:51.28]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s