Harare

Versi: Mahesa

Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *