Tukang Parkir



Versi: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita

Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Mas aku iso nompo,
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene..
Ben dilakoni wae,
Aku yakin bakal kepenak mburine..

Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

reff:
Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
———————
[ver: lyrics]
[id: okszusci]
[ar: Agung Pradanta/Ayu Paramita]
[ti: Tukang Parkir]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.03]Tukang Parkir
[00:00.03]by: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Dhik sepurane aku,
[00:20.56]Lk: Sing durung iso
[00:22.39]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[00:27.90]Lk: Aku mung iso kerjo,
[00:34.11]Lk: Opo enenge
[00:35.68]Lk: sing penting halal hasile..
[00:40.09]
[00:41.09]Pr: Mas aku iso nompo,
[00:46.33]Pr: Yen wis dalane
[00:49.15]Pr: urip iki kudu koyo ngene..
[00:53.80]Pr: Ben dilakoni wae,
[00:59.52]Pr: Aku yakin bakal kepenak
[01:03.77]Pr: mburine..
[01:06.92]Pr: Kowe ojo sumelang,
[01:10.45]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[01:13.67]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[01:17.22]Pr: aku dadi montore..
[01:21.51]
[01:23.05]Lk: Kadang aku sok mikir,
[01:26.57]Lk: Aku mung tukang parkir..
[01:30.17]Lk: Opo kowe iso nompo,
[01:34.02]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[01:37.14]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[01:40.01]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[01:43.39]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[01:47.47]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[01:52.38]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Lk: Dhik sepurane aku,
[02:12.55]Lk: Sing durung iso
[02:14.79]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[02:20.25]Lk: Aku mung iso kerjo,
[02:25.53]Lk: Opo enenge
[02:28.01]Lk: sing penting halal hasile..
[02:32.04]
[02:33.60]Pr: Kowe ojo sumelang,
[02:36.14]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[02:39.75]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[02:42.55]Pr: Aku dadi montore..
[02:46.71]
[02:48.76]Lk: Kadang aku sok mikir,
[02:52.36]Lk: Aku mung tukang parkir..
[02:56.02]Lk: Opo kowe iso nompo,
[02:59.63]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:02.92]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:05.72]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:09.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:12.79]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:18.57]Lk: Kadang aku sok mikir,
[03:22.18]Lk: Aku mung tukang parkir..
[03:25.78]Lk: Opo kowe iso nompo,
[03:29.50]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:32.73]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:35.52]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:39.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:42.92]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:47.89]
[03:49.88]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:57.83]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s