Tukang Parkir

Versi: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita

Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Mas aku iso nompo,
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene..
Ben dilakoni wae,
Aku yakin bakal kepenak mburine..

Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

reff:
Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *