Kenyo Suriname

Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *