Kenyo Suriname



Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohspusci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Suriname]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.01]Kenyo Suriname
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Suriname ngelingke awakku,
[00:35.01]Suriname ono kekasihku..
[00:42.53]Sak wetoro aku ora ketemu,
[00:48.09]Kangen marang sliramu..
[00:54.62]
[00:56.47]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[01:02.91]Rino wengi mung eling sliramu..
[01:10.60]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[01:16.07]Aku pengen ketemu..
[01:22.14]
[01:24.64]Pirang taun seprene lawase,
[01:31.24]Ra ketemu aku karo kowe..
[01:38.61]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[01:45.04]Aku kangen sliramu..
[01:50.43]
[01:52.98]Rino wengi mung eling alismu,
[01:59.54]Opo maneh yen eling ayumu..
[02:06.29]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[02:13.98]Sing ono atiku..
[02:18.38]
[02:45.97]>>>
[02:46.97]>>
[02:47.97]>
[02:48.97]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[02:56.04]Rino wengi mung eling esemmu..
[03:04.86]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[03:10.17]Aku pengen ketemu..
[03:14.73]
[03:18.10]Pirang taun seprene lawase,
[03:24.09]Ra ketemu aku karo kowe..
[03:31.20]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[03:38.32]Aku kangen sliramu..
[03:42.75]
[03:45.68]Rino wengi mung eling alismu,
[03:52.42]Opo maneh yen eling ayumu..
[03:59.22]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:06.46]Sing ono atiku..
[04:11.01]
[04:13.63]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:20.87]Sing ono atiku..
[04:25.05]Ooo hooo..
[04:32.23]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s