Kependem Tresno

Versi: Agung Pradanta

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

reff:
Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *