Kependem Tresno



Versi: Agung Pradanta

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

reff:
Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: pccluqci]
[ar: Agung Pradanta]
[ti: Kependem Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Kependem Tresno – Agung Pradanta
[00:05.02]
[00:07.02]>>>
[00:08.02]>>
[00:09.02]>
[00:10.02]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:16.72]Nyeritakke tresno
[00:19.51]sing kependem ono neng dodo..
[00:24.24]Kudu kepiye aku mesti piye,
[00:30.95]Yen pancen dalane
[00:34.43]uripku iki kudu koyo ngene..
[00:40.26]
[00:41.95]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:48.77]Nyeritakke tresno
[00:52.26]sing kependem ono neng dodo..
[00:55.98]Kudu kepiye aku mesti piye,
[01:02.63]Yen pancen dalane
[01:05.73]uripku iki kudu koyo ngene..
[01:12.56]Senajan kowe wis karo liyane,
[01:19.58]Nanging tresnaku ro kowe
[01:23.03]ora iso tak lalekke..
[01:29.30]Ora bakal ilang
[01:32.91]tresnaku dinggo kowe,
[01:36.76]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[01:44.16]Mergo kowe
[01:47.02]sing paling tak tresnani,
[01:50.68]Senajan tresno iki
[01:53.92]mung kependem neng ati..
[01:57.83]
[02:28.49]>>>
[02:29.49]>>
[02:30.49]>
[02:31.49]Coba rungokno nyanyian iki,
[02:38.45]Nyeritakke tresno
[02:41.55]sing kependem ono neng dodo..
[02:46.21]Kudu kepiye aku mesti piye,
[02:52.99]Yen pancen dalane
[02:56.60]uripku iki kudu koyo ngene..
[03:03.43]Senajan kowe wis karo liyane,
[03:09.89]Nanging tresnaku ro kowe
[03:13.59]ora iso tak lalekke..
[03:19.87]Ora bakal ilang
[03:22.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:26.78]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[03:34.48]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[03:41.25]Senajan tresno iki
[03:44.86]mung kependem neng ati..
[03:50.25]
[03:51.50]Ora bakal ilang
[03:54.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:59.09]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[04:06.60]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[04:13.06]Senajan tresno iki
[04:16.52]mung kependem neng ati..
[04:20.93]Senajan tresno iki
[04:24.22]mung kependem neng ati..
[04:31.36]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s