Nyesel (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Wis sing koyo bengene,
Riko nyang isun sing koyo biasae..
Sakat riko ketemu ambi larene,
Riko bedo saikine..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..

reff:
Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *