Nyesel (vita alvia)



Versi: Vita Alvia

Wis sing koyo bengene,
Riko nyang isun sing koyo biasae..
Sakat riko ketemu ambi larene,
Riko bedo saikine..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..

reff:
Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: avobhzci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyesel]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Nyesel – Vita Alvia
[00:41.02]
[00:43.72]>>>
[00:44.72]>>
[00:45.72]>
[00:46.72]Wis sing koyo bengene,
[00:51.57]Riko nyang isun sing koyo biasae..
[01:00.39]Sakat riko ketemu ambi larene,
[01:09.03]Riko bedo saikine..
[01:15.24]
[01:19.02]Hu…
[01:25.05]
[01:29.29]Nyesel isun tau demen,
[01:34.38]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[01:43.26]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[01:52.58]Getun nong mburine..
[01:57.73]Bengene riko janji setia,
[02:04.81]Bebarengan selawase..
[02:14.01]Mestine isun sing gampang percoyo,
[02:21.46]Nong omong manis janji janjin riko..
[02:28.09]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[02:35.56]Pupus ninggal tatu lan perih..
[02:43.82]
[02:48.41]Hu…
[02:53.82]
[02:58.54]Nyesel isun tau demen,
[03:03.50]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[03:11.40]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[03:21.27]Getun nong mburine..
[03:26.67]Bengene riko janji setia,
[03:33.50]Bebarengan selawase..
[03:43.75]Mestine isun sing gampang percoyo,
[03:50.71]Nong omong manis janji janjin riko..
[03:57.42]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[04:04.62]Pupus ninggal tatu lan perih..
[04:12.95]
[04:38.13]>>>
[04:39.13]>>
[04:40.13]>
[04:41.13]Mestine isun sing gampang percoyo,
[04:48.55]Nong omong manis janji janjin riko..
[04:55.88]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[05:02.59]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:10.04]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:17.37]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:25.01]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s