Ngampet Rindu



Versi: JeffryRapz ft. Novia Suci

Lk:
Sing tak roso amung kangen neng atiku,
Kahanane adoh jarak lan wektu..
Sing tak jaluk kowe setyo nunggu aku,
Ojo nganti ilang roso tresnomu..

Pr:
Tenangno atimu percoyo-o ro aku,
Tresno iki teko tak kuncine atiku..
Ora bakal ilang senajan akeh pacoban,
Ngertenono wis ra sah dinggo pikiran..

Jarak dudu penghalang tresnoku ra bakal ilang,
Rino wengi mung impekke ngobati roso kangene..
Aku setyo nunggu kowe neng kene tansah dongakke,
Mugo dadi kasunyatan biso bebarengan tekan bebrayan..

Lk:
wektu iki aku pancen aku urung biso nyanding,
mergo kahanan kudu mung kowe ojo moring,
sabar lan legowo njalukku ojo berpaling,
tetep neng ndalane karo sing penting yakin..

kabeh mesti bakale neng dalane dewe,
percoyo-o gusti Alloh iku boten sare,
yen jodo wis mestine bakale ditemokke,
senajan ngampet kangen ngampet rindu diakehi donga wae..

Pr:
Jarak dudu penghalang tresnoku ra bakal ilang,
Rino wengi mung impekke ngobati roso kangene..
Aku setyo nunggu kowe neng kene tansah dongakke,
Mugo dadi kasunyatan biso bebarengan tekan bebrayan..

reff:
Lk:
Sing tak roso amung kangen neng atiku,
Kahanane adoh jarak lan wektu..
Sing tak jaluk kowe setyo nunggu aku,
Ojo nganti ilang roso tresnomu..

Pr:
Jarak dudu penghalang tresnoku ra bakal ilang,
Rino wengi mung impekke ngobati roso kangene..
Aku setyo nunggu kowe neng kene tansah dongakke,
Mugo dadi kasunyatan biso bebarengan tekan bebrayan..

Jarak dudu penghalang tresnoku ra bakal ilang,
Rino wengi mung impekke ngobati roso kangene..
Aku setyo nunggu kowe neng kene tansah dongakke,
Mugo dadi kasunyatan biso bebarengan tekan bebrayan..
———————
[ver: lyrics]
[id: lkschbci]
[ar: JeffryRapz ft. Novia Suci]
[ti: Ngampet Rindu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:00.11]Sing tak roso
[00:05.66]amung kangen neng atiku,
[00:10.71]Kahanane adoh
[00:12.86]jarak lan wektu..
[00:16.67]Sing tak jaluk
[00:18.89]kowe setyo nunggu aku,
[00:23.57]Ojo nganti ilang
[00:26.21]roso tresnomu..
[00:30.11]Tenangno atimu
[00:32.98]percoyo-o ro aku,
[00:37.81]Tresno iki teko
[00:39.75]tak kuncine atiku..
[00:44.47]Ora bakal ilang
[00:46.28]senajan akeh pacoban,
[00:50.05]Ngertenono
[00:51.25]wis ra sah dinggo pikiran..
[00:56.01]
[00:59.98]Jarak dudu penghalang
[01:01.93]tresnoku ra bakal ilang,
[01:06.28]Rino wengi mung impekke
[01:08.63]ngobati roso kangene..
[01:13.48]Aku setyo nunggu kowe
[01:15.59]neng kene tansah dongakke,
[01:19.75]Mugo dadi kasunyatan
[01:22.61]biso bebarengan tekan bebrayan..
[01:28.93]wektu iki aku pancen aku urung biso nyanding,
[01:30.06]mergo kahanan kudu mung kowe ojo moring,
[01:33.19]sabar lan legowo njalukku ojo berpaling,
[01:36.25]tetep neng ndalane karo sing penting yakin,
[01:39.97]kabeh mesti bakale neng dalane dewe,
[01:43.02]percoyo-o gusti Alloh iku boten sare,
[01:46.24]yen jodo wis mestine bakale ditemokke,
[01:49.48]senajan ngampet kangen ngampet rindu diakehi donga wae..
[01:53.70]Jarak dudu penghalang
[01:56.47]tresnoku ra bakal ilang,
[01:58.98]Rino wengi mung impekke
[02:02.75]ngobati roso kangene..
[02:05.75]Aku setyo nunggu kowe
[02:09.20]neng kene tansah dongakke,
[02:12.33]Mugo dadi kasunyatan
[02:16.04]biso bebarengan tekan bebrayan..
[02:20.90]
[02:48.03]>>>
[02:49.03]>>
[02:50.03]>
[02:51.03]Sing tak roso
[02:53.06]amung kangen neng atiku,
[02:56.74]Kahanane adoh
[03:00.19]jarak lan wektu..
[03:03.63]Sing tak jaluk
[03:07.65]kowe setyo nunggu aku,
[03:10.65]Ojo nganti ilang
[03:13.79]roso tresnomu..
[03:16.92]Jarak dudu penghalang
[03:19.37]tresnoku ra bakal ilang,
[03:22.76]Rino wengi mung impekke
[03:26.27]ngobati roso kangene..
[03:29.41]Aku setyo nunggu kowe
[03:32.79]neng kene tansah dongakke,
[03:35.99]Mugo dadi kasunyatan
[03:39.63]biso bebarengan tekan bebrayan..
[03:44.07]Jarak dudu penghalang
[03:45.96]tresnoku ra bakal ilang,
[03:49.34]Rino wengi mung impekke
[03:52.23]ngobati roso kangene..
[03:56.05]Aku setyo nunggu kowe
[03:59.38]neng kene tansah dongakke,
[04:02.82]Mugo dadi kasunyatan
[04:06.33]biso bebarengan tekan bebrayan..
[04:11.39]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s