Atiku Ajur


Versi: Nella Kharisma

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

reff:
Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *