Atiku Ajur



Versi: Nella Kharisma

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

reff:
Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lhsqhnci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Atiku Ajur]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:03.05]Tansah eling omongmu,
[00:08.58]Naliko kowe pamit rabi..
[00:11.76]Kaget atiku ngene rasane,
[00:15.38]Ajur sak jroning dodoku..
[00:21.75]Kok blenjani sumpahmu,
[00:25.37]Ndek mbiyen kae ono kene..
[00:28.42]Tegone kowe ngapusi aku,
[00:32.42]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[00:37.60]
[00:52.02]>>>
[00:53.02]>>
[00:54.02]>
[00:55.02]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[00:58.52]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[01:01.81]Aku ora ngerti opo to salahku,
[01:05.55]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[01:11.48]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[01:14.73]Tekan patiku tetep tak belani..
[01:18.53]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[01:22.28]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[01:27.71]Sak tenane aku nelongso,
[01:31.14]Yen kok gawe cidro..
[01:34.94]Nanging aku kudu lilo,
[01:38.63]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[01:44.74]Tansah eling omongmu,
[01:48.49]Naliko kowe pamit rabi..
[01:52.10]Kaget atiku ngene rasane,
[01:55.41]Ajur sak jroning dodoku..
[01:59.97]Kok blenjani sumpahmu,
[02:03.27]Ndek mbiyen kae ono kene..
[02:06.71]Tegone kowe ngapusi aku,
[02:10.45]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[02:16.07]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[02:19.50]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[02:23.43]Aku ora ngerti opo to salahku,
[02:26.92]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[02:31.46]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[02:34.58]Tekan patiku tetep tak belani..
[02:38.14]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[02:41.69]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[02:47.43]
[02:49.77]Sak tenane aku nelongso,
[02:53.08]Yen kok gawe cidro..
[02:56.57]Nanging aku kudu lilo,
[03:00.13]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[03:06.00]Tansah eling omongmu,
[03:09.80]Naliko kowe pamit rabi..
[03:13.61]Kaget atiku ngene rasane,
[03:17.17]Ajur sak jroning dodoku..
[03:21.35]Kok blenjani sumpahmu,
[03:24.65]Ndek mbiyen kae ono kene..
[03:28.34]Tegone kowe ngapusi aku,
[03:31.83]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[03:37.13]
[03:53.67]>>>
[03:54.67]>>
[03:55.67]>
[03:56.67]Sak tenane aku nelongso,
[03:59.72]Yen kok gawe cidro..
[04:03.34]Nanging aku kudu lilo,
[04:06.90]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[04:12.58]Tansah eling omongmu,
[04:16.45]Naliko kowe pamit rabi..
[04:20.25]Kaget atiku ngene rasane,
[04:23.93]Ajur sak jroning dodoku..
[04:28.05]Kok blenjani sumpahmu,
[04:31.73]Ndek mbiyen kae ono kene..
[04:35.23]Tegone kowe ngapusi aku,
[04:38.29]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[04:44.21]Tansah eling omongmu,
[04:48.08]Naliko kowe pamit rabi..
[04:51.77]Kaget atiku ngene rasane,
[04:55.13]Ajur sak jroning dodoku..
[04:59.32]Kok blenjani sumpahmu,
[05:02.93]Ndek mbiyen kae ono kene..
[05:06.62]Tegone kowe ngapusi aku,
[05:10.30]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[05:15.04]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s