Getah Rengas


Versi: Dewi Kirana

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *