Getah Rengas



Versi: Dewi Kirana

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..
———————–
[ver: lyrics]
[id: snlkhpci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Getah Rengas]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:00.02]Getah Rengas
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:55.02]
[00:57.02]>>>
[00:58.02]>>
[00:59.02]>
[01:00.02]Kula ora yakin,
[01:02.62]Sampean ngomong wis eling..
[01:06.12]Kula masih mar-as,
[01:10.03]Watir dilelara maning..
[01:13.18]
[01:22.57]Lagi dadi siji,
[01:25.83]sampean selewa-lewa..
[01:29.19]Sering gawa wadon,
[01:32.78]ning njero kamare kula..
[01:36.35]Kadiran wong sugih,
[01:41.08]dunyane wong tua,
[01:44.35]Masang getah rengas,
[01:47.35]ning kula..
[01:50.08]
[02:11.01]>>>
[02:12.01]>>
[02:13.01]>
[02:14.01]Enak dadi rangdaan,
[02:19.21]Akeh sing dolan,
[02:23.49]akeh duite..
[02:26.71]Akeh sandangan,
[02:29.56]olih sewakan..
[02:32.82]
[02:44.07]Lagi karo sampean,
[02:49.23]Mangane utang,
[02:52.62]blanjane kurang..
[02:56.16]Sampe kelaran,
[02:59.40]Digawa demenan..
[03:01.84]
[03:05.45]Lagi dadi siji,
[03:08.15]sampean selewa-lewa..
[03:11.95]Sering gawa wadon,
[03:15.11]ning njero kamare kula..
[03:19.84]Kadiran wong sugih,
[03:23.43]dunyane wong tua,
[03:27.03]Masang getah rengas,
[03:29.89]ning kula..
[03:32.63]
[03:53.72]>>>
[03:54.72]>>
[03:55.72]>
[03:56.72]Enak dadi rangdaan,
[04:01.69]Akeh sing dolan,
[04:04.87]akeh duite..
[04:09.03]Akeh sandangan,
[04:11.81]olih sewakan..
[04:14.43]
[04:26.02]Lagi karo sampean,
[04:31.12]Mangane utang,
[04:35.06]blanjane kurang..
[04:38.97]Sampe kelaran,
[04:41.76]Digawa demenan..
[04:44.44]
[04:47.80]Kula ora yakin,
[04:50.82]Sampean ngomong wis eling..
[04:54.60]Kula masih mar-as,
[04:57.79]Watir dilelara maning..
[05:02.14]
[05:10.83]Lagi dadi siji,
[05:14.32]sampean selewa-lewa..
[05:17.68]Sering gawa wadon,
[05:20.85]ning njero kamare kula..
[05:25.51]Kadiran wong sugih,
[05:28.74]dunyane wong tua,
[05:32.47]Masang getah rengas,
[05:35.50]ning kula..
[05:38.30]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s