Ambyar Atiku



Versi: NDX AKA Familia

tego kowe tego,
batin iki tok gawe loro,
kowe lungo demi lanangan liyo,
mugo wae atiku iso lilo..

Batin iki keiris naliko tok tinggalke,
Ra iso nahan tangis nganti ngene larane..
Ketika kau tinggalkan hancur sudah harapan,
Mimpi sudah terbuang pergi tiada pesan..

Ngopo biyen kowe janji saiki kok blenjani,
Kok ngaku tekan ati ngguwang tresno kang suci..
Bila kisah akhirnya kenapa dulu kau cinta,
Semoga bukan neraka yang ‘kan dapat nantinya..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..

yo mung eluh yen aku kelingan kenanganmu,
naliko isih tak sanding nyawang langit kang biru,
sudah selesai sudah tiada akan terulang segenap hati pasrah,
kini kau benar-benar hilang..

aku ra iso ngobati loro neng ati,
pilihanmu saiki dudu awakku iki,
semoga bahagia kau dengan pilihanmu,
jalanilah hidupmu tanpa ada diriku..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..

ora maksud atiku gawe netes eluhmu,
gedhe pangapuramu kanggo kabeh salahku..
telah aku sudahi jalinan cinta ini,
kutinggal engkau pergi dengan pilihan hati..

iki dalan uripku karo tresno sing anyar,
sing tak jaluk lilomu yen aku ngejak bubar,
semoga kamu bisa cepat dapat pengganti,
relakan semua cinta jangan ingatku lagi..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..
———————
[ver: lyrics]
[id: vknhhoci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Ambyar Atiku]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.02]tego kowe tego,
[00:07.91]batin iki tok gawe loro,
[00:11.02]kowe lungo demi lanangan liyo,
[00:14.62]mugo wae atiku iso lilo..
[00:18.29]
[00:20.34]Batin iki keiris naliko tok tinggalke,
[00:23.76]Ra iso nahan tangis nganti ngene larane..
[00:26.93]Ketika kau tinggalkan hancur sudah harapan,
[00:30.40]Mimpi sudah terbuang pergi tiada pesan..
[00:33.69]
[00:35.19]Ngopo biyen kowe janji saiki kok blenjani,
[00:38.54]Kok ngaku tekan ati ngguwang tresno kang suci..
[00:42.51]Bila kisah akhirnya kenapa dulu kau cinta,
[00:45.93]Semoga bukan neraka yang ‘kan dapat nantinya..
[00:48.91]
[00:50.16]Nangis ati iki batin keiris-iris,
[00:56.05]Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..
[01:02.89]
[01:04.44]Tego kowe tego,
[01:06.24]Batin iki tok gawe loro..
[01:09.65]Kowe lungo demi lanangan liyo,
[01:12.63]Mugo wae atiku iso lilo..
[01:16.73]
[01:18.35]Wis mas lilakno aku,
[01:21.02]Tresno iki bukan untukmu..
[01:24.37]Tekan semene cerita aku dan kamu,
[01:27.98]Aku lungo dengan kekasih baru..
[01:31.76]
[01:33.44]yo mung eluh yen aku kelingan kenanganmu,
[01:37.23]naliko isih tak sanding nyawang langit kang biru,
[01:40.40]sudah selesai sudah tiada akan terulang segenap hati pasrah,
[01:45.26]kini kau benar-benar hilang..
[01:48.17]
[01:49.42]aku ra iso ngobati loro neng ati,
[01:51.89]pilihanmu saiki dudu awakku iki,
[01:55.38]semoga bahagia kau dengan pilihanmu,
[01:58.91]jalanilah hidupmu tanpa ada diriku..
[02:02.46]
[02:03.82]Nangis ati iki batin keiris-iris,
[02:09.60]Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..
[02:16.24]
[02:17.30]Tego kowe tego,
[02:19.72]Batin iki tok gawe loro..
[02:23.02]Kowe lungo demi lanangan liyo,
[02:26.49]Mugo wae atiku iso lilo..
[02:30.59]
[02:32.09]Wis mas lilakno aku,
[02:34.75]Tresno iki bukan untukmu..
[02:38.17]Tekan semene cerita aku dan kamu,
[02:41.77]Aku lungo dengan kekasih baru..
[02:44.88]
[02:46.87]ora maksud atiku gawe netes eluhmu,
[02:50.53]gedhe pangapuramu kanggo kabeh salahku..
[02:54.00]telah aku sudahi jalinan cinta ini,
[02:57.18]kutinggal engkau pergi dengan pilihan hati..
[03:00.34]
[03:02.14]iki dalan uripku karo tresno sing anyar,
[03:05.81]sing tak jaluk lilomu yen aku ngejak bubar,
[03:08.97]semoga kamu bisa cepat dapat pengganti,
[03:12.14]relakan semua cinta jangan ingatku lagi..
[03:15.68]
[03:17.23]Nangis ati iki batin keiris-iris,
[03:23.01]Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..
[03:29.54]
[03:30.65]Tego kowe tego,
[03:33.20]Batin iki tok gawe loro..
[03:36.61]Kowe lungo demi lanangan liyo,
[03:39.91]Mugo wae atiku iso lilo..
[03:44.49]
[03:46.70]Tego kowe tego,
[03:49.42]Batin iki tok gawe loro..
[03:52.91]Kowe lungo demi lanangan liyo,
[03:56.13]Mugo wae atiku iso lilo..
[03:59.85]
[04:01.85]Wis mas lilakno aku,
[04:04.39]Tresno iki bukan untukmu..
[04:07.87]Tekan semene cerita aku dan kamu,
[04:11.22]Aku lungo dengan kekasih baru..
[04:14.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s