Akhire Cidro



Versi: Via Vallent

Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
———————-
[ar: Via Vallent]
[ti: Akhire Cidro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:25]
[id: nuvvhlci]
[00:00.02]Akhire Cidro
[00:00.02]by: Via Vallent
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Semendal rasaning dodo,
[00:38.12]naliko kowe teko,
[00:41.61]Nggowo tresno neng atimu..
[00:46.92]Mbiyen aku wis kondo,
[00:52.03]ojo ngasih tresno,
[00:56.65]Marang aku sing nuli loro,
[01:00.33]Mergo tresno..
[01:04.33]Hoo.. hoo..
[01:11.44]
[01:14.81]Nanging iki penjaluk’anmu,
[01:20.18]sing njaluk atimu,
[01:24.98]Kowe sing nggawe tresno aku..
[01:29.04]Tresno iki wis tak jogo,
[01:34.15]tak simpen neng dodo,
[01:38.08]Ning akhire kowe sing cidro..
[01:43.89]
[01:46.07]Piye kok dadi ngene,
[01:53.06]Tresnaku kowe sing nggawe..
[02:03.42]Kowe sing nggawe aku tresno,
[02:06.48]Kok kowe sing ngeliyo..
[02:09.85]Kurang opo to aku iki,
[02:13.84]Kok kowe nyidrani..
[02:17.58]Mbiyene aku wis kondo,
[02:20.71]Ojo nggawe tresno..
[02:23.64]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[02:28.26]Kowe sing nggawe mati..
[02:31.56]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[02:34.62]Neng kok dadi loro..
[02:37.74]Mbok gawe bingung atiku,
[02:41.86]Ibarat kembang kang layu..
[02:45.61]Ikhlas ati aku nerimo,
[02:47.91]Yen wis dalan kuoso..
[02:51.47]Tak trimo lelakon iki,
[02:55.53]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[03:01.89]
[03:09.51]Semendal rasaning dodo,
[03:15.72]naliko kowe teko,
[03:19.28]Nggowo tresno neng atimu..
[03:23.71]Mbiyen aku wis kondo,
[03:29.51]ojo ngasih tresno,
[03:34.19]Marang aku sing nuli loro,
[03:37.87]Mergo tresno..
[03:41.80]Hoo.. hoo..
[03:49.23]
[03:52.47]Nanging iki penjalukanmu,
[03:57.47]sing njaluk atimu,
[04:01.02]Kowe sing nggawe tresno aku..
[04:04.89]Tresno iki wis tak jogo,
[04:10.26]tak simpen neng dodo,
[04:14.94]Ning akhire kowe sing cidro..
[04:20.55]
[04:22.30]Piye kok dadi ngene,
[04:28.92]Tresnaku kowe sing nggawe..
[04:38.96]Kowe sing nggawe aku tresno,
[04:41.83]Kok kowe sing ngeliyo..
[04:45.70]Kurang opo to aku iki,
[04:49.76]Kok kowe nyidrani..
[04:52.44]Mbiyene aku wis kondo,
[04:56.73]Ojo nggawe tresno..
[05:00.08]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[05:03.70]Kowe sing nggawe mati..
[05:07.38]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[05:10.56]Neng kok dadi loro..
[05:14.24]Mbok gawe bingung atiku,
[05:17.67]Ibarat kembang kang layu..
[05:21.35]Ikhlas ati aku nerimo,
[05:24.53]Yen wis dalan kuoso..
[05:28.28]Tak trimo lelakon iki,
[05:31.34]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[05:38.08]
[06:00.66]>>>
[06:01.66]>>
[06:02.66]>
[06:03.66]Kowe sing nggawe aku tresno,
[06:06.66]Kok kowe sing ngeliyo..
[06:10.40]Kurang opo to aku iki,
[06:13.96]Kok kowe nyidrani..
[06:17.52]Mbiyene aku wis kondo,
[06:20.14]Ojo nggawe tresno..
[06:23.94]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[06:27.88]Kowe sing nggawe mati..
[06:31.37]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[06:34.37]Neng kok dadi loro..
[06:37.86]Mbok gawe bingung atiku,
[06:41.54]Ibarat kembang kang layu..
[06:45.53]Ikhlas ati aku nerimo,
[06:48.53]Yen wis dalan kuoso..
[06:52.09]Tak trimo lelakon iki,
[06:55.21]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[07:03.19]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s