Akhire Cidro

Versi: Via Vallen

Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *