Kowe Lan Kenangan



Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..
———————
[ver: lyrics]
[id: sulhhkci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kowe Lan Kenangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kowe Lan Kenangan
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Ra biso lali,
[00:19.10]Mung tansah kelingan..
[00:23.58]Karo kowe sing tak tresno,
[00:27.49]Ninggalke kenangan..
[00:32.09]Kabeh dadi impenku,
[00:35.33]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[00:39.49]Nyambung katresnan iki,
[00:43.34]Mungkin k’we wis ra sudi..
[00:48.00]
[00:50.35]Terusno lakumu,
[00:53.21]Dongaku kanggo awakmu..
[00:56.87]Mugo kowe enggal,
[00:59.16]Nemokke dalanmu..
[01:06.30]
[01:09.06]Ngopo mbiyen kowe teko,
[01:12.66]Yen akhire arep lungo..
[01:16.76]Ngarepke balasan tresno,
[01:20.50]Nanging mung mbok sio-sio..
[01:24.48]Pancen lantip pikiranmu,
[01:28.40]Pancen luwes omonganmu..
[01:32.38]Nanging opo kabeh kuwi,
[01:36.16]Mung tok nggo nglarani aku..
[01:41.07]
[02:03.01]>>>
[02:04.01]>>
[02:05.01]>
[02:06.01]Terusno lakumu,
[02:08.81]Dongaku kanggo awakmu,
[02:12.37]Mugo kowe enggal,
[02:15.35]Nemokke dalanmu..
[02:18.70]
[02:23.91]Mungkin wis dadi,
[02:27.59]Takdire gusti..
[02:32.36]Biso nyawang kowe nanging,
[02:36.09]Tanpo biso nduweni..
[02:41.43]Kabeh dadi impenku,
[02:44.29]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[02:48.14]Nyambung katresnan iki,
[02:51.93]Mungkin k’we wis ra sudi..
[02:57.02]
[02:59.45]Terusno lakumu,
[03:01.93]Dongaku kanggo awakmu..
[03:05.35]Mugo kowe enggal,
[03:08.27]Nemokke dalanmu..
[03:13.79]
[03:17.03]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:20.56]Yen akhire arep lungo..
[03:24.91]Ngarepke balasan tresno,
[03:28.82]Nanging mung mbok sio-sio..
[03:32.92]Pancen lantip pikiranmu,
[03:36.71]Pancen luwes omonganmu..
[03:40.74]Nanging opo kabeh kuwi,
[03:44.59]Mung tok nggo nglarani aku..
[03:48.94]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:52.55]Yen akhire arep lungo..
[03:56.65]Ngarepke balasan tresno,
[04:00.37]Nanging mung mbok sio-sio..
[04:04.47]Pancen lantip pikiranmu,
[04:08.32]Pancen luwes omonganmu..
[04:12.36]Nanging opo kabeh kuwi,
[04:16.34]Mung tok nggo nglarani aku..
[04:21.05]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s