Kowe Lan Kenangan

Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *