Lali Roso Tresno


Versi: Via Vallen

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

reff:
Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
sak durunge kowe nggawe aku cidro,
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
senajan ati iki loro aku ra popo..

wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
terus kowe ngomong pengen balen karo aku..

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
nanging opo kowe tego mblenjani janji,
nganti eluh iki netes deres nong pipi..

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
karena diantara kita sudah tak ada rasa,
rasa cinta yang dulu selalu ada,
kini telah pergi menghilang sayang..

reff:
Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *