Lali Roso Tresno



Versi: Via Vallent

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

reff:
Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
sak durunge kowe nggawe aku cidro,
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
senajan ati iki loro aku ra popo..

wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
terus kowe ngomong pengen balen karo aku..

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
nanging opo kowe tego mblenjani janji,
nganti eluh iki netes deres nong pipi..

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
karena diantara kita sudah tak ada rasa,
rasa cinta yang dulu selalu ada,
kini telah pergi menghilang sayang..

reff:
Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: vknkhici]
[ar: Via Vallen]
[ti: Lali Roso Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:06.02]Lali Roso Tresno – Via Vallent
[00:06.02]
[00:08.02]Padange sinar rembulan,
[00:10.92]Seindah gemerlap bintang..
[00:14.67]Wis suwe ora nyawang,
[00:17.85]Opo kowe isih sayang..
[00:21.53]Nganti lali rasane tresno,
[00:24.78]Opo pancen wis ra ono roso..
[00:28.46]Tresnaku nggo sliramu,
[00:31.58]Saiki wis luntur soko atiku..
[00:37.69]
[01:06.84]>>>
[01:07.84]>>
[01:08.84]>
[01:09.84]Padange sinar rembulan,
[01:12.84]Seindah gemerlap bintang..
[01:16.23]Wis suwe ora nyawang,
[01:19.60]Opo kowe isih sayang..
[01:23.22]Nganti lali rasane tresno,
[01:26.65]Opo pancen wis ra ono roso..
[01:29.90]Tresnaku nggo sliramu,
[01:32.89]Saiki wis luntur soko atiku..
[01:40.76]mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
[01:44.38]sak durunge kowe nggawe aku cidro,
[01:47.81]kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
[01:51.55]senajan ati iki loro aku ra popo..
[01:55.11]wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
[01:58.35]kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
[02:01.60]tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
[02:05.53]terus kowe ngomong pengen balen karo aku..
[02:09.09]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[02:16.07]Saiki ilang tresnaku..
[02:22.25]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[02:30.05]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[02:38.04]Padange sinar rembulan,
[02:41.97]Seindah gemerlap bintang..
[02:45.40]Wis suwe ora nyawang,
[02:48.77]Opo kowe isih sayang..
[02:52.27]Nganti lali rasane tresno,
[02:55.51]Opo pancen wis ra ono roso..
[02:59.01]Tresnaku nggo sliramu,
[03:02.31]Saiki wis luntur soko atiku..
[03:09.61]sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
[03:13.73]demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
[03:17.29]nanging opo kowe tego mblenjani janji,
[03:20.41]nganti eluh iki netes deres nong pipi..
[03:24.15]sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
[03:27.34]karena diantara kita sudah tak ada rasa,
[03:31.33]rasa cinta yang dulu selalu ada,
[03:34.26]kini telah pergi menghilang sayang..
[03:38.26]
[04:02.84]>>>
[04:03.84]>>
[04:04.84]>
[04:05.84]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[04:12.98]Saiki ilang tresnaku..
[04:18.85]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[04:26.58]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[04:35.19]Padange sinar rembulan,
[04:38.38]Seindah gemerlap bintang..
[04:42.06]Wis suwe ora nyawang,
[04:45.30]Opo kowe isih sayang..
[04:48.86]Nganti lali rasane tresno,
[04:52.23]Opo pancen wis ra ono roso..
[04:55.72]Tresnaku nggo sliramu,
[04:58.66]Saiki wis luntur soko atiku..
[05:04.59]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s