Golek Bojo



Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zzuwhuci]
[ar: Mas Herman ft. Dewi Asty]
[ti: Golek Bojo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.04]Golek Bojo
[00:00.04]by: Mas Herman ft. Dewi Asty
[00:15.04]
[00:17.04]>>>
[00:18.04]>>
[00:19.04]>
[00:20.04]Lk: Lombok ijo sayur asem,
[00:23.54]Lk: Iwak tempe sambel trasi..
[00:28.33]Lk: Pengen bojo,
[00:30.25]Lk: Nanging isih wedi..
[00:33.24]
[00:35.05]Pr: Klambi abang numpak kreto,
[00:38.58]Pr: Semarang tekane yogja..
[00:43.36]Pr: Yen sembranan,
[00:45.35]Pr: Luwih becik ojo..
[00:48.82]Lk: Yen tenanan dhik,
[00:50.87]Lk: Terus kudu ngopo..
[00:53.61]Pr: Ora ngerti mas,
[00:55.53]Pr: Karepmu opo..
[00:58.70]
[01:02.30]Lk: Didodel mlakune mogel,
[01:05.90]Lk: Lagi ngetren jare model..
[01:11.25]Lk: Koyo gelem,
[01:13.24]Lk: Koyo angel-angel..
[01:16.65]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[01:21.24]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[01:26.22]Pr: Sopo gelem,
[01:28.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[01:31.62]Lk: Yen wis gelem dhik,
[01:33.66]Lk: Aku kudu ngopo..
[01:36.46]Pr: Ora ngerti mas,
[01:38.39]Pr: Karepe opo..
[01:41.74]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[01:47.33]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[01:52.61]Pr: Simbah ngobong menyan
[01:55.16]Pr: mbakone nggo susuran,
[01:58.14]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[02:03.03]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[02:07.39]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[02:12.24]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[02:17.02]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[02:22.54]
[02:32.02]>>>
[02:33.02]>>
[02:34.02]>
[02:35.02]Lk: Didodel mlakune mogel,
[02:39.08]Lk: Lagi ngetren jare model..
[02:44.07]Lk: Koyo gelem,
[02:45.99]Lk: Koyo angel-angel..
[02:50.53]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[02:54.56]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[02:58.97]Pr: Sopo gelem,
[03:01.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[03:04.75]Lk: Yen wis gelem dhik,
[03:06.54]Lk: Aku terus piye..
[03:10.35]Pr: Ora ngerti mas,
[03:12.34]Pr: Karepe opo..
[03:15.64]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[03:21.16]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[03:26.62]Pr: Simbah ngobong menyan
[03:29.29]Pr: mbakone nggo susuran,
[03:31.90]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[03:36.37]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[03:41.23]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[03:46.31]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[03:50.97]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[03:56.68]Lk: Ayo’ to..
[03:57.29]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:01.39]Lk: He emm..
[04:02.16]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:07.13]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s