Takdir Cinta (intan erlita)

Versi: Intan Erlita

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *