Takdir Cinta (intan erlita)



Versi: Intan Erlita

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..
———————
[ver: lyrics]
[id: iowwhcci]
[ar: Intan Erlita]
[ti: Takdir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Takdir Cinta
[00:00.01]by: Intan Erlita
[00:43.01]
[00:45.01]>>>
[00:46.01]>>
[00:47.01]>
[00:48.01]Najan sun nembe kenalan,
[00:52.43]Tapi kayane wis taunan..
[00:57.40]Kula ning sampean,
[01:00.70]Demene ora kejagan..
[01:06.16]
[01:16.09]Saban dina sun kelingan,
[01:20.11]Kaya katon ning adepan..
[01:25.50]Bayangane kakang,
[01:28.55]Kayane ana ning iringan..
[01:33.95]
[02:04.99]>>>
[02:05.99]>>
[02:06.99]>
[02:07.99]Kakang kula demen ning sampean,
[02:13.99]Senajan durung pernah ketemuan..
[02:21.37]
[02:38.38]Kula arep sabar ngenteni,
[02:44.59]Sampe tekang kakang arep nemoni..
[02:52.04]Bokat wis takdire,
[02:55.09]Cinta kula kudu mengkene..
[03:01.11]
[03:02.03]Saban dina sun kelingan,
[03:06.27]Kaya katon ning adepan..
[03:11.61]Bayangane kakang,
[03:14.84]Kayane ana ning iringan..
[03:20.49]
[03:51.07]>>>
[03:52.07]>>
[03:53.07]>
[03:54.07]Kakang kula demen ning sampean,
[04:00.57]Senajan durung pernah ketemuan..
[04:07.84]
[04:24.86]Kula arep sabar ngenteni,
[04:30.70]Sampe tekang kakang arep nemoni..
[04:38.33]Bokat wis takdire,
[04:41.38]Cinta kula kudu mengkene..
[04:46.78]
[04:48.77]Najan sun nembe kenalan,
[04:53.11]Tapi kayane wis taunan..
[04:58.02]Kula ning sampean,
[05:01.44]Demene ora kejagan..
[05:06.97]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s