Tegelan Temen



Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..
————————
[ver: lyrics]
[id: habkhcci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Tegelan Temen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Tegelan Temen
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]Ora kuat nyangga larane,
[00:58.64]Ora sanggup nanggung deritane..
[01:05.69]
[01:14.03]Tanpa salah apa maning dosa,
[01:21.29]Sampean tega ninggalaken kula..
[01:27.89]Tanpa salah..
[01:32.87]
[02:00.06]>>>
[02:01.06]>>
[02:02.06]>
[02:03.06]Sepuas-puas
[02:05.61]sampean nggawe lelara,
[02:09.41]Tanpa perasaan
[02:13.07]kula dianggep boneka..
[02:17.18]
[02:31.72]Mending terus terang
[02:34.24]lamun kakang wis bli sayang..
[02:38.65]Aja ninggalaken
[02:42.32]kula wong kang lagi demen..
[02:45.57]Duh kakang tegelan temen..
[02:52.55]
[02:55.68]Tanpa salah apa maning dosa,
[03:02.05]Sampean tega ninggalaken kula..
[03:08.76]Tanpa salah..
[03:13.73]
[03:40.48]>>>
[03:41.48]>>
[03:42.48]>
[03:43.48]Sepuas-puas
[03:46.02]sampean nggawe lelara,
[03:50.06]Tanpa perasaan
[03:53.54]kula dianggep boneka..
[03:57.02]
[04:12.49]Mending terus terang
[04:15.27]lamun kakang wis bli sayang..
[04:19.37]Aja ninggalaken
[04:22.73]kula wong kang lagi demen..
[04:26.21]Duh kakang tegelan temen..
[04:32.29]
[04:36.33]Ora kuat nyangga larane,
[04:42.50]Ora sanggup nanggung deritane..
[04:48.96]
[04:58.58]Tanpa salah apa maning dosa,
[05:04.72]Sampean tega ninggalaken kula..
[05:11.50]Tanpa salah..
[05:16.28]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s