Tegelan Temen

Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *