Sangu Turu



Versi: RapX

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

yang aku inginkan menghirup semua
udara yang engkau hirupkan
dan melangkahmu
tepat berada dimana langkahmu

Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

reff:
Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apnshsci]
[ar: RapX]
[ti: Sangu Turu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.03]Sangu Turu – RapX
[00:05.03]
[00:07.03]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[00:13.42]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[00:21.34]Mung tak angen esem lan guyumu,
[00:26.83]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[00:34.45]
[00:35.82]yang aku inginkan menghirup semua
[00:39.44]udara yang engkau hirupkan
[00:43.18]dan melangkahmu
[00:45.99]tepat berada dimana langkahmu
[00:48.99]
[00:50.23]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[00:57.79]Agar kau mengerti..
[01:02.53]Dan kuingin kau tahu,
[01:06.83]Perasaanku yang merindukanmu..
[01:14.95]
[01:16.63]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[01:20.37]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[01:23.68]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[01:26.93]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[01:30.42]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[01:33.42]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[01:37.47]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[01:40.84]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[01:44.84]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[01:47.83]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[01:51.51]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[01:54.76]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[01:57.94]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[02:02.81]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[02:09.61]Mung tak angen esem lan guyumu,
[02:16.62]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[02:23.49]
[02:35.48]>>>
[02:36.48]>>
[02:37.48]>
[02:38.48]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[02:47.61]Agar kau mengerti..
[02:53.42]Dan kuingin kau tahu,
[02:58.22]Perasaanku yang merindukanmu..
[03:05.15]
[03:06.58]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[03:09.89]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[03:13.39]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[03:16.82]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[03:20.62]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[03:23.74]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[03:27.11]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[03:30.42]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[03:34.54]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[03:37.41]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[03:41.22]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[03:44.46]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[03:47.33]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[03:52.57]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[03:59.87]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:06.24]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:13.98]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[04:19.97]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[04:28.20]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:33.82]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:41.50]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:47.80]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s