Sak Kuku



Versi: Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

reff:
Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ckpqvwci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sak Kuku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.02]Sak Kuku
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Opo salahku gampange medot tresno,
[00:26.00]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[00:29.32]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[00:32.69]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[00:36.38]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[00:39.93]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[00:43.86]
[00:45.30]ora tak songko manise tresno,
[00:48.29]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[00:51.66]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[00:56.34]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[01:00.15]
[01:02.15]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:05.45]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:11.07]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:15.94]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:22.30]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:27.23]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:32.66]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:37.72]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:44.02]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Opo salahku gampange medot tresno,
[02:13.59]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[02:17.44]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[02:20.99]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[02:24.74]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[02:28.23]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[02:32.16]
[02:33.41]ora tak songko manise tresno,
[02:36.59]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[02:40.03]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[02:44.64]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[02:49.01]
[02:50.07]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[02:54.13]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[02:59.68]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:04.61]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:11.23]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:15.59]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:21.27]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:26.36]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:32.94]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:38.25]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:43.67]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:48.17]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:54.41]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:59.65]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[04:05.14]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[04:09.69]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[04:15.93]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s