Poro Pini Sepuh



Versi: Herman Kromosono

Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

reff:
Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..
Mestine kabudayane podo dijogo..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Poro Pini Sepuh]
[al: Pop Jawa ]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[id: abnkvnci]
[00:00.04]Poro Pini Sepuh
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[00:23.52]Mestine ijik ono siji loro..
[00:29.36]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[00:36.87]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[00:44.04]
[00:47.05]Saikine nyoto akeh prayate,
[00:55.37]Mbangun negarane negoro suriname..
[01:02.09]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[01:07.92]Podo mbudidoyo negarane..
[01:16.59]
[01:16.77]Gotong royong podo diterusake,
[01:22.52]Tulung titulung podo dibangunake..
[01:29.72]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[01:37.87]Mestine kabudayane podo disonggo..
[01:44.89]
[01:58.01]>>>
[01:59.01]>>
[02:00.01]>
[02:01.01]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[02:08.49]Mestine ijik ono siji loro..
[02:15.29]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[02:21.78]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[02:29.43]
[02:32.08]Saikine nyoto akeh prayate,
[02:39.81]Mbangun negarane negoro suriname..
[02:47.23]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[02:53.22]Podo mbudidoyo negarane..
[03:00.52]
[03:02.08]Gotong royong podo diterusake,
[03:07.70]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:15.62]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:22.80]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:29.35]
[03:31.85]Gotong royong podo diterusake,
[03:37.76]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:45.06]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:52.30]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:59.23]Mestine kabudayane podo dijogo..
[04:07.32]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s