Cengkal Lawang

“Cengkal Lawang” Versi Dewi Kirana

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *