Pom Bensin



Versi: Didi Kempot

Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

reff:
Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..
Koyo ngene rasane wong diapusi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wqizvlci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pom Pensin]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.02]Pom Bensin
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:23.02]
[00:25.60]>>>
[00:26.60]>>
[00:27.60]>
[00:28.60]Saking solo
[00:30.13]tugu lilin menggok ngiwo,
[00:34.60]Neng juwiring
[00:36.65]mbiyen kowe karo sopo..
[00:41.80]Pom bensin daleman
[00:45.04]sing dadi kenangan,
[00:48.57]Naliko wong loro
[00:51.25]ngiyup kodanan..
[00:53.61]
[00:55.10]Jangkrik ngerik
[00:56.33]ngelingke kowe sing lali,
[01:00.79]Ra tak nyono
[01:03.21]tegane cidro ing janji..
[01:07.68]Atiku kecelik
[01:11.29]aku mbok apusi,
[01:15.27]Seprene rasane
[01:17.56]loro neng ati..
[01:20.99]
[01:31.77]>>>
[01:32.77]>>
[01:33.77]>
[01:34.77]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[01:41.85]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[01:48.87]Rasane pingin njerit batin iki,
[01:54.65]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[02:00.86]
[02:24.51]>>>
[02:25.51]>>
[02:26.51]>
[02:27.51]Saking solo
[02:29.06]tugu lilin menggok ngiwo,
[02:32.97]Neng juwiring
[02:35.70]mbiyen kowe karo sopo..
[02:40.35]Pom bensin daleman
[02:43.90]sing dadi kenangan,
[02:47.25]Naliko wong loro
[02:49.67]ngiyup kodanan..
[02:52.85]Jangkrik ngerik
[02:59.24]ngelingke kowe sing lali,
[03:00.69]Ra tak nyono
[03:02.55]tegane cidro ing janji..
[03:07.21]Atiku kecelik
[03:10.31]aku mbok apusi,
[03:14.04]Seprene rasane
[03:16.77]loro neng ati..
[03:19.51]
[03:31.29]>>>
[03:32.29]>>
[03:33.29]>
[03:34.29]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[03:39.69]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[03:47.02]Rasane pingin njerit batin iki,
[03:53.67]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[03:59.69]
[04:00.93]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[04:07.32]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[04:13.54]Rasane pingin njerit batin iki,
[04:20.30]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:27.01]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:33.40]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s