Picek Ati

“Picek Ati” Versi Vita Alvia

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *