Picek Ati



Versi: Vita Alvia

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
———————
[ver: lyrics]
[id: lkcuvlci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Picek Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.06]PICEK ATI
[00:00.06]by: Vita Alvia
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[00:49.44]BERTOWALI RASANE MADU..
[00:56.80]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[01:04.09]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[01:16.02]WELAS SUCI..
[01:21.20]
[01:31.02]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[01:39.20]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[01:47.56]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[01:55.17]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:02.29]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[02:10.90]
[02:17.07]>>>
[02:18.07]>>
[02:19.07]>
[02:20.07]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[02:29.07]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[02:37.01]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[02:45.24]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:51.79]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[03:01.65]
[03:10.03]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[03:18.13]BERTOWALI RASANE MADU..
[03:26.05]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[03:33.23]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[03:44.96]WELAS SUCI..
[03:50.70]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:08.49]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[04:16.51]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[04:24.69]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[04:31.05]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[04:40.72]
[04:49.11]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:57.39]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[05:05.87]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[05:13.98]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[05:20.66]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[05:31.24]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s