Sayang 2


Versi: Nella Kharisma

Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

reff:
Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *