Sayang 2



Versi: Nella Kharisma

Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

reff:
Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: upwpvici]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sayang 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.01]Sayang 2
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:13.01]
[00:15.01]>>>
[00:16.01]>>
[00:17.01]>
[00:18.01]Coba rungokno,
[00:23.32]Tembang kangenku iki..
[00:28.25]Dewi asmoro tulung omongno,
[00:34.12]Aku isih ngenteni..
[00:37.67]
[00:40.02]Ombak segoro,
[00:45.08]Kok sajak ngelingake..
[00:49.95]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[00:55.94]Nganti kepati-pati..
[00:59.81]
[01:02.05]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[01:07.61]Kita akan selalu memadu cinta..
[01:12.66]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[01:17.78]Hanya dalam mimpi..
[01:22.77]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[01:29.26]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[01:34.56]Kapan kubertemu,
[01:36.93]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[01:42.86]
[02:05.02]>>>
[02:06.02]>>
[02:07.02]>
[02:08.02]Coba rungokno,
[02:12.50]Tembang kangenku iki..
[02:18.43]Dewi asmoro tulung omongno,
[02:23.61]Aku isih ngenteni..
[02:28.54]
[02:29.91]Ombak segoro,
[02:34.47]Kok sajak ngelingake..
[02:39.58]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[02:45.45]Nganti kepati-pati..
[02:49.44]
[02:51.94]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[02:57.18]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:02.23]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:07.10]Hanya dalam mimpi..
[03:12.41]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[03:18.90]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[03:24.14]Kapan kubertemu,
[03:26.45]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[03:34.81]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[03:40.86]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:45.92]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:50.72]Hanya dalam mimpi..
[03:56.90]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[04:02.76]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[04:08.07]Kapan kubertemu,
[04:10.56]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[04:16.55]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s