Sayang 2

“Sayang 2” Versi Nella Kharisma

Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

reff:
Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

——————–
Terjemahan berdasarkan teks diatas kira kira begini;
Sayang 2
Coba dengarkan,
Lagu kangenku ini..
Dewi asmara tolong sampaikan,
Aku masih menanti..

Ombak laut,
Kok seperti mengingatkan..
Menambah kangenku semakin besar,
Sampai sungguh mendalam..

Andaikan sayangku sekarang masih ada disini,
Kita akan selalu memadu cinta..
Gembira di hatiku sedih di hatiku,
Hanya dalam mimpi..

Siang dan malam mata ini sulit dipejamkan,
Hanya terkenang akan senyum dan manismu..
Kapan kubertemu,
Se kedip mata sudah puas hatiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *