Grajagan (ratna antika)


Versi: Ratna Antika

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqvhucci]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Grajagan]
[al: Rock Dhut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:00.04]Grajagan
[00:00.04]by: Ratna Antika
[00:40.04]
[00:42.04]>>>
[00:43.04]>>
[00:44.04]>
[00:45.04]Gerajagan banyuwangi,
[00:49.08]Saben dino sing tau sepi..
[00:57.51]Lanang wadon hang nekani,
[01:02.24]Ngilangaken susahe ati..
[01:08.32]
[01:13.04]Lungguh ring pasir-pasiran,
[01:18.51]Sembur-semburan geredhoan..
[01:26.15]Nggredhoni ombak playonan,
[01:31.24]Lanang wadon uber-uberan..
[01:37.58]
[02:10.07]>>>
[02:11.07]>>
[02:12.07]>
[02:13.07]Gandheng tangan nong pinggiran,
[02:16.44]Pinggir pesisir geragajan..
[02:24.67]Bisik-bisik semayanan,
[02:30.13]Matri janji urip bareng..
[02:38.40]Sir-siran ambi gandhangan,
[02:43.12]Gending asli banyuwangian..
[02:49.70]
[02:54.17]Gerajagan banyuwangi,
[02:59.21]Saben dino sing tau sepi..
[03:07.22]Lanang wadon hang nekani,
[03:12.00]Ngilangaken susahe ati..
[03:18.27]
[03:23.06]Lungguh ring pasir-pasiran,
[03:27.96]Sembur-semburan geredhoan..
[03:35.84]Nggredhoni ombak playonan,
[03:40.63]Lanang wadon uber-uberan..
[03:47.52]
[04:19.02]>>>
[04:20.02]>>
[04:21.02]>
[04:22.02]Gandheng tangan nong pinggiran,
[04:26.02]Pinggir pesisir geragajan..
[04:34.52]Bisik-bisik semayanan,
[04:39.48]Matri janji urip bareng..
[04:47.44]Sir-siran ambi gandhangan,
[04:52.40]Gending asli banyuwangian..
[04:59.24]
[05:04.15]Gerajagan banyuwangi,
[05:08.74]Saben dino sing tau sepi..
[05:16.26]Lanang wadon hang nekani,
[05:21.04]Ngilangaken susahe ati..
[05:27.75]
————–
Preview:

Advertisements

Ora Sido Rabi


Versi: Keni Ishida ft. Ardi

Pr:
Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

Aku pengen nglakoni tresno sing suci,
Marang sliramu sing cocok neng njero ati..
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo,
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Basan saiki awakmu malah sing mundur,
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ulbwusci]
[ar: Keni Ishida ft. Ardi]
[ti: Ora Sido Rabi]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.02]Ora Sido Rabi
[00:00.02]by: Keni Ishida ft. Ardi
[00:08.02]
[00:10.02]>>>
[00:11.02]>>
[00:12.02]>
[00:13.02]Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
[00:19.03]Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
[00:27.17]Basan saiki atiku mbok larani,
[00:33.07]Pancen awakmu seneng gawe loro ati..
[00:42.14]
[00:43.02]Aku pengen nglakoni tresno sing suci,
[00:46.62]Marang sliramu sing cocok neng njero ati..
[00:49.78]Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo,
[00:53.13]Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..
[00:56.54]Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
[00:59.76]Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
[01:02.87]Basan saiki awakmu malah sing mundur,
[01:06.10]Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..
[01:10.82]Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
[01:16.97]Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
[01:23.74]Basan saiki atiku mbok larani,
[01:29.82]Pancen awakmu seneng gawe loro ati..
[01:38.08]
[01:48.04]>>>
[01:49.04]>>
[01:50.04]>
[01:51.04]Lk: Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
[01:54.54]Lk: Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
[01:57.67]Lk: Atiku saiki rasane ora karuan,
[02:00.72]Lk: Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..
[02:05.81]Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
[02:08.67]Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
[02:12.45]Pancen aku memang dudu jodohmu,
[02:15.31]Mergo wong tuwaku cen ora setuju..
[02:19.97]Lk: Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
[02:23.32]Lk: Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
[02:26.62]Lk: Atiku saiki rasane koyo wong mati,
[02:29.97]Lk: Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..
[02:34.50]Penggaweanmu mas wae ora jelas,
[02:37.73]Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
[02:41.46]Wong tuwaku terus nekoni kowe,
[02:44.38]Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
[02:51.71]
[03:28.04]>>>
[03:29.04]>>
[03:30.04]>
[03:31.04]Lk: Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
[03:34.25]Lk: Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
[03:37.35]Lk: Atiku saiki rasane ora karuan,
[03:40.53]Lk: Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..
[03:45.74]Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
[03:48.66]Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
[03:52.32]Pancen aku memang dudu jodohmu,
[03:55.43]Mergo wong tuwaku cen ora setuju..
[04:00.21]Lk: Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
[04:03.13]Lk: Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
[04:06.36]Lk: Atiku saiki rasane koyo wong mati,
[04:09.84]Lk: Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..
[04:14.56]Penggaweanmu mas wae ora jelas,
[04:17.85]Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
[04:21.27]Wong tuwaku terus nekoni kowe,
[04:24.43]Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
[04:31.45]
—————–
Preview:

Harare


Versi: Mahesa

Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..

reff:
Paran kanggone nduwe ati,
Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
Paran artine ngomong welas,
Dung malah riko nggawe urip sun melas..

Ojo mung roso palsu hang digugu,
Dung arep ditompo riko malah mblayu..
Wis tuwuk ati isun iki tatu,
Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..

Hara hara hara harare,
Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
Hara hara hara harare,
Bungah ati wurung dadi alume..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hanlusci]
[ar: Mahesa]
[ti: Harare]
[al: Reggae Dhut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.02]Harare
[00:00.02]by: Mahesa
[00:37.02]
[00:39.02]>>>
[00:40.02]>>
[00:41.02]>
[00:42.02]Paran kanggone nduwe ati,
[00:45.68]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[00:49.08]Paran artine ngomong welas,
[00:52.76]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[00:56.45]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[00:59.94]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[01:03.68]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[01:07.18]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[01:11.24]Hara hara hara harare,
[01:14.92]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[01:18.47]Hara hara hara harare,
[01:22.41]Bungah ati wurung dadi alume..
[01:26.09]
[01:38.02]>>>
[01:39.02]>>
[01:40.02]>
[01:41.02]Paran kanggone nduwe ati,
[01:44.62]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[01:48.07]Paran artine ngomong welas,
[01:51.75]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[01:55.56]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[01:59.05]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[02:02.92]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[02:06.42]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[02:10.72]Hara hara hara harare,
[02:13.91]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[02:17.77]Hara hara hara harare,
[02:21.58]Bungah ati wurung dadi alume..
[02:25.20]
[03:05.03]>>>
[03:06.03]>>
[03:07.03]>
[03:08.03]Paran kanggone nduwe ati,
[03:11.53]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[03:14.96]Paran artine ngomong welas,
[03:18.89]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[03:22.45]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[03:25.82]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[03:29.56]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[03:33.37]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[03:37.55]Hara hara hara harare,
[03:40.86]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[03:44.66]Hara hara hara harare,
[03:48.22]Bungah ati wurung dadi alume..
[03:51.90]
[04:04.05]>>>
[04:05.05]>>
[04:06.05]>
[04:07.05]Paran kanggone nduwe ati,
[04:10.45]Dung cumo riko nggawe loro gedigi..
[04:14.03]Paran artine ngomong welas,
[04:17.71]Dung malah riko nggawe urip sun melas..
[04:21.46]Ojo mung roso palsu hang digugu,
[04:24.89]Dung arep ditompo riko malah mblayu..
[04:28.69]Wis tuwuk ati isun iki tatu,
[04:32.19]Ojo riko malah nyuduk dadi jeru..
[04:36.49]Hara hara hara harare,
[04:39.86]Sing nyongko ati liyo ambi eseme..
[04:43.61]Hara hara hara harare,
[04:47.16]Bungah ati wurung dadi alume..
[04:51.28]
————–
Preview:

Tukang Parkir


Versi: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita

Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Mas aku iso nompo,
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene..
Ben dilakoni wae,
Aku yakin bakal kepenak mburine..

Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

reff:
Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
———————
[ver: lyrics]
[id: okszusci]
[ar: Agung Pradanta/Ayu Paramita]
[ti: Tukang Parkir]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.03]Tukang Parkir
[00:00.03]by: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Dhik sepurane aku,
[00:20.56]Lk: Sing durung iso
[00:22.39]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[00:27.90]Lk: Aku mung iso kerjo,
[00:34.11]Lk: Opo enenge
[00:35.68]Lk: sing penting halal hasile..
[00:40.09]
[00:41.09]Pr: Mas aku iso nompo,
[00:46.33]Pr: Yen wis dalane
[00:49.15]Pr: urip iki kudu koyo ngene..
[00:53.80]Pr: Ben dilakoni wae,
[00:59.52]Pr: Aku yakin bakal kepenak
[01:03.77]Pr: mburine..
[01:06.92]Pr: Kowe ojo sumelang,
[01:10.45]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[01:13.67]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[01:17.22]Pr: aku dadi montore..
[01:21.51]
[01:23.05]Lk: Kadang aku sok mikir,
[01:26.57]Lk: Aku mung tukang parkir..
[01:30.17]Lk: Opo kowe iso nompo,
[01:34.02]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[01:37.14]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[01:40.01]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[01:43.39]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[01:47.47]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[01:52.38]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Lk: Dhik sepurane aku,
[02:12.55]Lk: Sing durung iso
[02:14.79]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[02:20.25]Lk: Aku mung iso kerjo,
[02:25.53]Lk: Opo enenge
[02:28.01]Lk: sing penting halal hasile..
[02:32.04]
[02:33.60]Pr: Kowe ojo sumelang,
[02:36.14]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[02:39.75]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[02:42.55]Pr: Aku dadi montore..
[02:46.71]
[02:48.76]Lk: Kadang aku sok mikir,
[02:52.36]Lk: Aku mung tukang parkir..
[02:56.02]Lk: Opo kowe iso nompo,
[02:59.63]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:02.92]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:05.72]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:09.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:12.79]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:18.57]Lk: Kadang aku sok mikir,
[03:22.18]Lk: Aku mung tukang parkir..
[03:25.78]Lk: Opo kowe iso nompo,
[03:29.50]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:32.73]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:35.52]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:39.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:42.92]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:47.89]
[03:49.88]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:57.83]
—————-
Preview:

Kenyo Suriname


Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohspusci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Suriname]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.01]Kenyo Suriname
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Suriname ngelingke awakku,
[00:35.01]Suriname ono kekasihku..
[00:42.53]Sak wetoro aku ora ketemu,
[00:48.09]Kangen marang sliramu..
[00:54.62]
[00:56.47]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[01:02.91]Rino wengi mung eling sliramu..
[01:10.60]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[01:16.07]Aku pengen ketemu..
[01:22.14]
[01:24.64]Pirang taun seprene lawase,
[01:31.24]Ra ketemu aku karo kowe..
[01:38.61]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[01:45.04]Aku kangen sliramu..
[01:50.43]
[01:52.98]Rino wengi mung eling alismu,
[01:59.54]Opo maneh yen eling ayumu..
[02:06.29]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[02:13.98]Sing ono atiku..
[02:18.38]
[02:45.97]>>>
[02:46.97]>>
[02:47.97]>
[02:48.97]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[02:56.04]Rino wengi mung eling esemmu..
[03:04.86]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[03:10.17]Aku pengen ketemu..
[03:14.73]
[03:18.10]Pirang taun seprene lawase,
[03:24.09]Ra ketemu aku karo kowe..
[03:31.20]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[03:38.32]Aku kangen sliramu..
[03:42.75]
[03:45.68]Rino wengi mung eling alismu,
[03:52.42]Opo maneh yen eling ayumu..
[03:59.22]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:06.46]Sing ono atiku..
[04:11.01]
[04:13.63]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:20.87]Sing ono atiku..
[04:25.05]Ooo hooo..
[04:32.23]
————–
Preview:

Kependem Tresno


Versi: Agung Pradanta

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

reff:
Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: pccluqci]
[ar: Agung Pradanta]
[ti: Kependem Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Kependem Tresno – Agung Pradanta
[00:05.02]
[00:07.02]>>>
[00:08.02]>>
[00:09.02]>
[00:10.02]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:16.72]Nyeritakke tresno
[00:19.51]sing kependem ono neng dodo..
[00:24.24]Kudu kepiye aku mesti piye,
[00:30.95]Yen pancen dalane
[00:34.43]uripku iki kudu koyo ngene..
[00:40.26]
[00:41.95]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:48.77]Nyeritakke tresno
[00:52.26]sing kependem ono neng dodo..
[00:55.98]Kudu kepiye aku mesti piye,
[01:02.63]Yen pancen dalane
[01:05.73]uripku iki kudu koyo ngene..
[01:12.56]Senajan kowe wis karo liyane,
[01:19.58]Nanging tresnaku ro kowe
[01:23.03]ora iso tak lalekke..
[01:29.30]Ora bakal ilang
[01:32.91]tresnaku dinggo kowe,
[01:36.76]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[01:44.16]Mergo kowe
[01:47.02]sing paling tak tresnani,
[01:50.68]Senajan tresno iki
[01:53.92]mung kependem neng ati..
[01:57.83]
[02:28.49]>>>
[02:29.49]>>
[02:30.49]>
[02:31.49]Coba rungokno nyanyian iki,
[02:38.45]Nyeritakke tresno
[02:41.55]sing kependem ono neng dodo..
[02:46.21]Kudu kepiye aku mesti piye,
[02:52.99]Yen pancen dalane
[02:56.60]uripku iki kudu koyo ngene..
[03:03.43]Senajan kowe wis karo liyane,
[03:09.89]Nanging tresnaku ro kowe
[03:13.59]ora iso tak lalekke..
[03:19.87]Ora bakal ilang
[03:22.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:26.78]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[03:34.48]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[03:41.25]Senajan tresno iki
[03:44.86]mung kependem neng ati..
[03:50.25]
[03:51.50]Ora bakal ilang
[03:54.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:59.09]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[04:06.60]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[04:13.06]Senajan tresno iki
[04:16.52]mung kependem neng ati..
[04:20.93]Senajan tresno iki
[04:24.22]mung kependem neng ati..
[04:31.36]
————–
Preview:

Kebacut Baper


Lirik Lagu Sanguturu ke-4100 Kebacut Baper
Versi: RapX

KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..

AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..

AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..

TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..

OH DARLING,
KENAPA KAU BIKIN PUSING..
SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..

OH DARLING,
KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..

SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)

GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
MENDING ELU GUA SLEDING..
GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG METENG KEMISIN,
AYO’ MARI KITA KAWIN..

REFF:
KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..

AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..

AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..

TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..

OH DARLING,
KENAPA KAU BIKIN PUSING..
SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..

OH DARLING,
KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..

SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)

GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
MENDING ELU GUA SLEDING..
GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG METENG KEMISIN,
AYO’ MARI KITA KAWIN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wkiqhwci]
[ar: RapX]
[ti: Kebacut Baper]
[al: Dangdut Jawa Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.03]Kebacut Baper
[00:00.03]by: RapX
[00:10.03]
[00:12.03]>>>
[00:13.03]>>
[00:14.03]>
[00:15.03]KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
[00:18.38]MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
[00:21.50]BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
[00:25.06]BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..
[00:28.61]AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
[00:32.30]ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
[00:36.16]SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
[00:39.41]NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..
[00:43.03]AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
[00:46.83]NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
[00:50.64]DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
[00:54.51]LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..
[00:57.82]TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
[01:01.12]JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
[01:04.74]NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
[01:08.43]AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..
[01:12.42]OH DARLING,
[01:14.85]KENAPA KAU BIKIN PUSING..
[01:18.72]SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
[01:21.97]TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..
[01:26.21]OH DARLING,
[01:29.14]KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
[01:33.26]SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
[01:36.01]TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..
[01:40.69]SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
[01:43.81]PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
[01:47.61]ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
[01:51.04]BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)
[01:55.60]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[01:58.97]TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
[02:02.53]MENDING ELU GUA SLEDING..
[02:07.77]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[02:13.20]TIMBANG METENG KEMISIN,
[02:16.82]AYO’ MARI KITA KAWIN..
[02:21.93]
[02:34.04]>>>
[02:35.04]>>
[02:36.04]>
[02:37.04]KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
[02:40.54]MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
[02:44.26]BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
[02:47.38]BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..
[02:51.31]AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
[02:54.61]ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
[02:58.48]SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
[03:01.91]NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..
[03:05.78]AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
[03:08.84]NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
[03:12.77]DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
[03:16.64]LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..
[03:20.20]TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
[03:23.44]JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
[03:26.87]NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
[03:30.56]AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..
[03:34.43]OH DARLING,
[03:37.05]KENAPA KAU BIKIN PUSING..
[03:41.23]SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
[03:43.79]TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..
[03:48.71]OH DARLING,
[03:50.77]KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
[03:55.02]SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
[03:58.07]TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..
[04:03.00]SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
[04:06.00]PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
[04:09.68]ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
[04:13.43]BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)
[04:17.17]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[04:21.35]TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
[04:24.78]MENDING ELU GUA SLEDING..
[04:30.90]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[04:35.39]TIMBANG METENG KEMISIN,
[04:39.01]AYO’ MARI KITA KAWIN..
[04:44.00]
————–
Preview: