Konco Tahu


Versi: Nella Kharisma

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

reff:
Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..
———————
[ver: lyrics]
[id: qiohalci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Tahu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:00.02]Konco Tahu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Ra percoyo kowe tego,
[00:37.42]Ngerebut pacarku..
[00:40.85]Padahal kowe konco,
[00:43.72]Mbabu bareng aku..
[00:48.22]Kowe tego nyulek moto,
[00:50.90]Mrekes ati iki..
[00:54.83]Rasane awak iki,
[00:57.64]Koyo mbok idek’i..
[01:01.26]Koncoku koyok tahu..
[01:07.37]
[01:08.93]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[01:12.24]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[01:16.05]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[01:19.48]Dasar gak tau malu..
[01:23.16]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[01:26.72]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[01:30.21]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[01:33.58]Opo wis rabun mripatku..
[01:36.89]Ternyata kau tega
[01:39.93]selingkuh dengan dia,
[01:43.25]Kau dan dia sama-sama tahu..
[01:48.87]
[01:51.22]Ra percoyo kowe tego,
[01:54.53]Ngerebut pacarku..
[01:58.52]Padahal kowe konco,
[02:01.45]Mbabu bareng aku..
[02:05.63]Kowe tego nyulek moto,
[02:08.63]Mrekes ati iki..
[02:12.62]Rasane awak iki,
[02:15.49]Koyo mbok idek’i..
[02:19.05]Koncoku koyok tahu..
[02:25.42]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[02:46.28]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[02:49.87]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[02:53.05]Dasar gak tau malu..
[02:57.05]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[03:00.48]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[03:03.79]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[03:07.16]Opo wis rabun mripatku..
[03:09.53]Ternyata kau tega
[03:13.50]selingkuh dengan dia,
[03:17.00]Kau dan dia sama-sama tahu..
[03:23.67]
[03:25.17]Ra percoyo kowe tego,
[03:28.29]Ngerebut pacarku..
[03:31.97]Padahal kowe konco,
[03:34.97]Mbabu bareng aku..
[03:39.15]Kowe tego nyulek moto,
[03:42.33]Mrekes ati iki..
[03:46.01]Rasane awak iki,
[03:49.01]Koyo mbok idek’i..
[03:52.75]Koncoku koyok tahu..
[03:59.34]
————–
Preview:

Advertisements

Masih Demen


Versi: Dian Anic

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..
———————–
[ver: lyrics]
[id: znkpakci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Masih Demen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 07:04]
[00:00.01]Masih Demen
[00:00.01]by: Dian Anic
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Wong wadon lara atine,
[00:41.51]Duh bli kejagan getune..
[00:48.51]Nangise wong pegat pisah,
[00:56.71]Pengen rujuk tapi dilema..
[01:03.58]
[01:19.85]Bli gampang sun ngalih ati,
[01:26.83]Yen wis siji tetep siji..
[01:33.71]Bli gampang kaya sampean,
[01:41.40]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[01:48.04]
[02:16.37]>>>
[02:17.37]>>
[02:18.37]>
[02:19.37]Demen sih jujur masih demen,
[02:25.78]Tapi kula bli bisa ngomong,
[02:32.96]Sampean wis keduwe uwong..
[02:39.31]
[02:56.23]Pengen banget balen tapi deweki,
[03:03.87]Nduwene sampean sewutuhe,
[03:10.40]Kaya waktu bengen harapane..
[03:17.31]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[03:24.80]
[03:28.66]Bli gampang sun ngalih ati,
[03:35.43]Yen wis siji tetep siji..
[03:42.69]Bli gampang kaya sampean,
[03:49.84]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[03:56.49]
[04:25.37]>>>
[04:26.37]>>
[04:27.37]>
[04:28.26]Demen sih jujur masih demen,
[04:34.44]Tapi kula bli bisa ngomong,
[04:41.40]Sampean wis keduwe uwong..
[04:47.48]
[05:04.93]Pengen banget balen tapi deweki,
[05:11.88]Nduwene sampean sewutuhe,
[05:18.84]Kaya waktu bengen harapane..
[05:25.74]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[05:32.69]
[05:36.97]Wong wadon lara atine,
[05:43.54]Duh bli kejagan getune..
[05:50.81]Nangise wong pegat pisah,
[05:58.26]Pengen rujuk tapi dilema..
[06:04.78]
[06:21.49]Bli gampang sun ngalih ati,
[06:28.26]Yen wis siji tetep siji..
[06:35.47]Bli gampang kaya sampean,
[06:42.54]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[06:49.38]
————–
Preview:

Bojo Ngeyel


Versi: Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu,nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: isscauci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Bojo Ngeyel]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.50]Bojo Ngeyel
[00:00.50]by: Mas Herman
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Tak kandani
[00:24.84]ora nggugu malah ngeyel,
[00:28.85]Karepmu piye trus kepriye..
[00:35.93]Diaturi ra mirengke mbokne,
[00:42.67]Ora nggugu,
[00:44.09]nggugu karepmu dewe..
[00:47.95]
[00:50.54]Wis mbuh karepmu
[00:52.69]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[00:57.01]Enak ra’ enak masa’anmu..
[01:02.40]
[01:04.04]Nanging najan ngunu
[01:07.65]kowe bojoku,
[01:10.49]Sing paling ayu
[01:12.23]kowe bojoku..
[01:15.72]
[01:25.02]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[01:31.42]Kangkung bayem pare gambas
[01:35.15]kok mbok masak bareng
[01:38.45]O alah nduk opo kekarepmu
[01:45.40]Yen kowe nesu opo salahku..
[01:51.76]
[01:53.08]Jeng bojoku sing paling ayu
[01:58.88]Ojo mrengut coba kondho aku..
[02:05.58]Opo-opo opo salahku,
[02:12.70]Yen kowe nesu bingung atiku..
[02:18.61]
[02:35.04]>>>
[02:36.04]>>
[02:37.04]>
[02:38.04]Wis mbuh karepmu
[02:40.84]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[02:44.33]Enak ra’ enak masa’anmu..
[02:49.79]
[02:52.40]Nanging najan ngunu
[02:55.08]kowe bojoku,
[02:57.80]Sing paling ayu
[02:59.49]kowe bojoku..
[03:03.71]
[03:12.58]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[03:18.86]Kangkung bayem pare gambas
[03:22.86]kok mbok masak bareng
[03:26.77]O alah nduk opo kekarepmu
[03:32.98]Yen kowe nesu opo salahku..
[03:39.07]
[03:40.87]Jeng bojoku sing paling ayu
[03:46.15]Ojo mrengut coba kondho aku..
[03:53.29]Opo-opo opo salahku,
[03:59.93]Yen kowe nesu bingung atiku..
[04:06.52]
————–
Preview:

Pertemuan


Versi: Lilin Herlina ft. Agung Juanda

Pr:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..

Lk:
Sakit karena perpisahan,
Kini telah terobati..
Kebahagiaan yang hilang,
Kini kembali lagi..

Ft:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..

reff:
Pr: Rindu yang selama ini sudah menggunung,
Lk: Mencair diterpa cinta dalam senandung..

Pr: Cinta yang selama ini masih terpendam,
Lk: Tercurah sudah penuh dengan kemesraan..

Pr: Tak ingin lagi berpisah,
Lk: Cukup sekali berpisah..
Pr: Tak ingin lagi merana,
Lk: Cukup sekali merana..
Ft: Ha ha ha..

reff:
Pr:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..

Lk:
Sakit karena perpisahan,
Kini telah terobati..
Kebahagiaan yang hilang,
Kini kembali lagi..

Ft:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..

reff:
Pr: Rindu yang selama ini sudah menggunung,
Lk: Mencair diterpa cinta dalam senandung..

Pr: Cinta yang selama ini masih terpendam,
Lk: Tercurah sudah penuh dengan kemesraan..

Pr: Tak ingin lagi berpisah,
Lk: Cukup sekali berpisah..
Pr: Tak ingin lagi merana,
Lk: Cukup sekali merana..
Ft: Ha ha ha..

reff:
Pr:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..

Lk:
Sakit karena perpisahan,
Kini telah terobati..
Kebahagiaan yang hilang,
Kini kembali lagi..

Ft:
Pertemuan yang kuimpikan,
Kini jadi kenyataan..
Pertemuan yang kudambakan,
Ternyata bukan khayalan..
———————–
[ver: lyrics]
[id: biioavci]
[ar: Agung ft. Lilin Herlina]
[ti: Pertemuan]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:00.05]Pertemuan
[00:00.05]by: Lilin Herlina ft. Agung Juanda
[00:24.05]
[00:26.05]>>>
[00:27.05]>>
[00:28.05]>
[00:29.05]Pr: Pertemuan yang kuimpikan,
[00:32.35]Pr: Kini jadi kenyataan..
[00:35.83]Pr: Pertemuan yang kudambakan,
[00:38.94]Pr: Ternyata bukan khayalan..
[00:42.66]Lk: Sakit karena perpisahan,
[00:45.65]Lk: Kini telah terobati..
[00:49.00]Lk: Kebahagiaan yang hilang,
[00:52.29]Lk: Kini kembali lagi..
[00:56.02]Ft: Pertemuan yang kuimpikan,
[00:59.18]Ft: Kini jadi kenyataan..
[01:02.35]Ft: Pertemuan yang kudambakan,
[01:05.76]Ft: Ternyata bukan khayalan..
[01:10.06]
[01:37.00]>>>
[01:38.00]>>
[01:39.00]>
[01:40.00]Pr: Rindu yang selama ini sudah menggunung,
[01:46.64]Lk: Mencair diterpa cinta dalam senandung..
[01:53.72]
[02:03.28]Pr: Cinta yang selama ini masih terpendam,
[02:10.24]Lk: Tercurah sudah penuh dengan kemesraan..
[02:16.95]Pr: Tak ingin lagi berpisah,
[02:19.92]Lk: Cukup sekali berpisah..
[02:23.35]Pr: Tak ingin lagi merana,
[02:26.76]Lk: Cukup sekali merana..
[02:29.74]Ft: Ha ha ha..
[02:34.09]
[02:44.05]>>>
[02:45.05]>>
[02:46.05]>
[02:47.05]Pr: Pertemuan yang kuimpikan,
[02:50.85]Pr: Kini jadi kenyataan..
[02:53.98]Pr: Pertemuan yang kudambakan,
[02:57.59]Pr: Ternyata bukan khayalan..
[03:01.19]Lk: Sakit karena perpisahan,
[03:04.29]Lk: Kini telah terobati..
[03:07.89]Lk: Kebahagiaan yang hilang,
[03:10.99]Lk: Kini kembali lagi..
[03:14.42]Ft: Pertemuan yang kuimpikan,
[03:17.77]Ft: Kini jadi kenyataan..
[03:21.06]Ft: Pertemuan yang kudambakan,
[03:24.60]Ft: Ternyata bukan khayalan..
[03:28.70]
[03:56.04]>>>
[03:57.04]>>
[03:58.04]>
[03:59.04]Pr: Rindu yang selama ini sudah menggunung,
[04:05.64]Lk: Mencair diterpa cinta dalam senandung..
[04:12.80]
[04:22.12]Pr: Cinta yang selama ini masih terpendam,
[04:29.19]Lk: Tercurah sudah penuh dengan kemesraan..
[04:35.78]Pr: Tak ingin lagi berpisah,
[04:38.70]Lk: Cukup sekali berpisah..
[04:42.05]Pr: Tak ingin lagi merana,
[04:45.22]Lk: Cukup sekali merana..
[04:48.26]Ft: Ha ha ha..
[04:52.92]
[05:03.15]>>>
[05:04.15]>>
[05:05.15]>
[05:06.15]Pr: Pertemuan yang kuimpikan,
[05:09.13]Pr: Kini jadi kenyataan..
[05:12.67]Pr: Pertemuan yang kudambakan,
[05:16.02]Pr: Ternyata bukan khayalan..
[05:19.69]Lk: Sakit karena perpisahan,
[05:22.98]Lk: Kini telah terobati..
[05:26.45]Lk: Kebahagiaan yang hilang,
[05:29.38]Lk: Kini kembali lagi..
[05:33.29]Ft: Pertemuan yang kuimpikan,
[05:36.40]Ft: Kini jadi kenyataan..
[05:39.93]Ft: Pertemuan yang kudambakan,
[05:43.23]Ft: Ternyata bukan khayalan..
[05:47.94]
—————
Preview:

Rogo Sukmo


Versi: Vita Alvia

Ojo nganggep welas sun sandiworo,
Ojo nganggep sun memengan beloko..
Apuwo riko nong isun sing percoyo,
Olih isun riko tinggalno..

Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

“selembar angen-angen,
“sirno tanpo cerito,
“mupuse welas,
“mrujuk saben dino,

reff:
Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Rogo Sukmo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[id: pzusavci]
[00:00.02]Ha a a a aa..
[00:08.43]Ha a a a aa..
[00:15.98]
[00:30.48]>>>
[00:31.48]>>
[00:32.48]>
[00:33.48]Ojo nganggep welas sun sandiworo,
[00:41.18]Ojo nganggep sun memengan beloko..
[00:49.04]Apuwo riko nong isun sing percoyo,
[00:56.84]Olih isun riko tinggalno..
[01:04.70]
[01:21.24]Masio pait hang isun roso,
[01:28.73]Masio perih manggon ring dodo..
[01:37.28]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[01:44.95]Ikhlas isun nerimo..
[01:51.32]
[01:57.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[02:05.00]Kadhung saat hang paling indah musno..
[02:13.22]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[02:20.96]Nong ati nong jiwo rogo..
[02:29.13]Nong pikiran isun..
[02:38.87]Nong pikiran isun..
[02:45.54]
[02:50.48]”selembar angen-angen,
[02:54.28]”sirno tanpo cerito,
[02:59.90]”mupuse welas,
[03:03.14]”mrujuk saben dino,
[03:06.82]
[03:50.05]>>>
[03:51.05]>>
[03:52.05]>
[03:53.05]Masio pait hang isun roso,
[04:01.45]Masio perih manggon ring dodo..
[04:08.85]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[04:17.90]Ikhlas isun nerimo..
[04:23.64]
[04:29.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[04:37.12]Kadhung saat hang paling indah musno..
[04:45.36]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[04:53.03]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:03.33]Nong pikiran isun..
[05:09.51]Nong pikiran isun..
[05:17.74]
[05:20.03]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[05:29.10]Kadhung saat hang paling indah musno..
[05:37.21]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[05:44.89]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:53.75]Nong pikiran isun..
[06:01.67]Nong pikiran isun..
[06:09.97]Nong pikiran isun..
[06:18.83]Nong pikiran isun..
[06:26.26]Nong pikiran isun..
[06:34.12]Nong pikiran isun..
[06:41.98]
—————
Preview:

Cinta Hianat


Versi: Dewi Kirana

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

reff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

refff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: biizaqci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cinta Hianat]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:58]
[00:00.04]Cinta Hianat
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:48.04]
[00:50.04]>>>
[00:51.04]>>
[00:52.04]>
[00:53.04]Tulung kakang aja tegelan temen,
[00:59.52]Ning kula wong lagi demen..
[01:05.83]
[01:15.47]Sampe hati sampean nyakiti,
[01:21.49]Sekien wis ganti kekasih..
[01:27.48]Kula emong ditinggalaken,
[01:35.20]Kula emong putus demenan..
[01:41.79]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[02:18.75]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[02:25.33]
[02:40.85]Rasane berat kula bli kuat,
[02:47.77]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[02:53.81]Yakin.. sampe ning batin,
[03:00.69]Emong.. putus demenan..
[03:07.96]
[03:08.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[03:15.00]Sekien wis ganti kekasih..
[03:21.15]Kula emong ditinggalaken,
[03:28.36]Kula emong putus demenan..
[03:34.38]
[04:01.04]>>>
[04:02.04]>>
[04:03.04]>
[04:04.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[04:11.47]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[04:17.43]
[04:33.45]Rasane berat kula bli kuat,
[04:40.53]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[04:46.61]Yakin.. sampe ning batin,
[04:53.14]Emong.. putus demenan..
[04:59.78]
[05:01.46]Tulung kakang aja tegelan temen,
[05:07.84]Ning kula wong lagi demen..
[05:13.74]
[05:23.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[05:29.77]Sekien wis ganti kekasih..
[05:36.42]Kula emong ditinggalaken,
[05:42.88]Kula emong putus demenan..
[05:49.34]
—————–
Preview:

Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview: