Njaluk Dikawin



Versi: Yoshica Komara

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..
———————
[ver: lyrics]
[id: vabvvuci]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Njaluk Dikawin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.02]Njaluk Dikawin
[00:00.02]by: Yoshica Komara
[00:49.02]
[00:51.02]>>>
[00:52.02]>>
[00:53.02]>
[00:54.02]Kaya bli ngarti
[00:55.78]mikiri badan siji,
[01:01.09]Nangapa sun demeni
[01:04.41]wong due rabi..
[01:08.18]Apa karna cinta
[01:10.56]apa nafsu semata,
[01:14.51]Kula bli sadar
[01:17.13]ganggu wong rumah tangga..
[01:21.09]
[01:29.49]Tek akui
[01:32.05]cinta kula tulus murni,
[01:36.76]Bli perduli
[01:38.76]rintangan bakal terjadi..
[01:43.65]Kula terlanjur cinta
[01:47.58]kula pasrah nerima,
[01:50.35]Karo sampean
[01:52.73]sing dadi pujaan jiwa..
[01:57.06]
[02:28.02]>>>
[02:29.02]>>
[02:30.02]>
[02:31.02]Kaya bli tahan
[02:33.35]pengen dikawin sampean,
[02:37.90]Senajan akeh rintangan
[02:42.11]wis pasti tek runjang..
[02:47.65]
[03:04.80]Tungkebe bumi
[03:07.38]kula rela pasrah diri,
[03:12.24]Pisah jiwa sing raga
[03:16.39]wis pasti nerima..
[03:22.07]Ning sampean
[03:23.10]kula njaluk dikawin..
[03:28.34]
[03:30.00]Tek akui
[03:31.05]cinta kula tulus murni,
[03:37.41]Bli perduli
[03:38.38]rintangan bakal terjadi..
[03:44.25]Kula terlanjur cinta
[03:46.76]kula pasrah nerima,
[03:50.89]Karo sampean
[03:52.41]sing dadi pujaan jiwa..
[03:58.03]
[04:27.45]>>>
[04:28.45]>>
[04:29.45]>
[04:30.45]Kaya bli tahan
[04:32.41]pengen dikawin sampean,
[04:38.10]Senajan akeh rintangan
[04:41.60]wis pasti tek runjang..
[04:47.28]
[05:05.08]Tungkebe bumi
[05:06.69]kula rela pasrah diri,
[05:11.79]Pisah jiwa sing raga
[05:15.58]wis pasti nerima..
[05:21.48]Ning sampean
[05:22.47]kula njaluk dikawin..
[05:27.75]
[05:29.05]Kaya bli ngarti
[05:30.73]mikiri badan siji,
[05:36.88]Nangapa sun demeni
[05:39.49]wong due rabi..
[05:43.78]Apa karna cinta
[05:45.39]apa nafsu semata,
[05:50.24]Kula bli sadar
[05:51.79]ganggu wong rumah tangga..
[05:57.00]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s