Tak Sun Purun


Versi: ACW Star

Kowe sing tak sayang,
kowe sing tak cintai,
Mreneo tak nei kecupan..

Cipika cipiki cium pipi kanan kiri,
tak sun tak sayang mengko ndak selak ilang,
setiap hari-hariku terbang melayang..

Ojo nganti nglarani,
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

reff:
Siji mbanjur telu kroso ganjel atiku
Pengen ketemu pengen mbelai tubuhmu..
Langsung tak raba-raba,
Raba tanganmu..

Sluku-sluku batok batok’e ela elo,
Pancen ora ketok yen ora seko njero..
Iki sing jenenge tulus,
Roso tresnaku..

Ojo nganti nglarani
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *