Tak Sun Purun



Versi: ACW Star

Kowe sing tak sayang,
kowe sing tak cintai,
Mreneo tak nei kecupan..

Cipika cipiki cium pipi kanan kiri,
tak sun tak sayang mengko ndak selak ilang,
setiap hari-hariku terbang melayang..

Ojo nganti nglarani,
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

reff:
Siji mbanjur telu kroso ganjel atiku
Pengen ketemu pengen mbelai tubuhmu..
Langsung tak raba-raba,
Raba tanganmu..

Sluku-sluku batok batok’e ela elo,
Pancen ora ketok yen ora seko njero..
Iki sing jenenge tulus,
Roso tresnaku..

Ojo nganti nglarani
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..
———————
[ver: lyrics]
[id: owvsvhci]
[ar: ACW Star]
[ti: Tak Sun Purun]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:49]
[00:00.02]Tak Sun Purun
[00:00.02]by: ACW Star
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Kowe sing tak sayang,
[00:33.85]kowe sing tak cintai..
[00:37.33]Mreneo tak nei kecupan..
[00:42.69]
[00:44.01]Cipika cipiki cium pipi kanan kiri
[00:47.48]tak sun tak sayang
[00:49.62]mengko ndak selak ilang,
[00:51.30]setiap hari-hariku terbang melayang..
[00:56.12]
[00:58.17]Ojo nganti nglarani,
[01:01.29]atiku yo mung siji..
[01:04.45]Tresnaku mung kanggo sliramu..
[01:09.48]
[01:11.52]Tak sun purun dhik
[01:12.60]tak sun purun..
[01:14.40]Tak sun purun dhik
[01:16.26]tak sun purun..
[01:18.05]Tak sun purun dhik
[01:19.10]tak sayang-sayang..
[01:21.06]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[01:23.79]Tak sun purun dhik
[01:26.31]tak sun purun..
[01:27.79]Tak sun purun dhik
[01:29.53]tak sun purun..
[01:31.22]Tak sun purun dhik
[01:32.95]tak sayang-sayang..
[01:34.38]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[01:36.93]
[01:50.04]>>>
[01:51.04]>>
[01:52.04]>
[01:53.04]Siji mbanjur telu kroso ganjel atiku
[01:56.19]Pengen ketemu pengen mbelai tubuhmu..
[01:59.41]Langsung tak raba-raba,
[02:01.07]Raba tanganmu..
[02:04.35]
[02:06.65]Sluku-sluku batok batok’e ela elo,
[02:09.72]Pancen ora ketok yen ora seko njero..
[02:12.80]Iki sing jenenge tulus,
[02:15.29]Roso tresnaku..
[02:17.72]
[02:19.39]Ojo nganti nglarani
[02:22.45]Atiku yo mung siji..
[02:25.85]Tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:30.63]
[02:32.62]Tak sun purun dhik
[02:34.35]tak sun purun..
[02:36.03]Tak sun purun dhik
[02:37.57]tak sun purun..
[02:39.31]Tak sun purun dhik
[02:40.86]tak sayang-sayang..
[02:42.55]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[02:46.15]Tak sun purun dhik
[02:47.63]tak sun purun..
[02:49.26]Tak sun purun dhik
[02:51.12]tak sun purun..
[02:52.66]Tak sun purun dhik
[02:54.28]tak sayang-sayang..
[02:55.83]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[02:58.81]Tak sun purun dhik
[03:00.67]tak sun purun..
[03:02.47]Tak sun purun dhik
[03:04.38]tak sun purun..
[03:05.99]Tak sun purun dhik
[03:07.61]tak sayang-sayang..
[03:09.29]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[03:12.71]Tak sun purun dhik
[03:14.32]tak sun purun..
[03:15.82]Tak sun purun dhik
[03:17.68]tak sun purun..
[03:19.35]Tak sun purun dhik
[03:20.97]tak sayang-sayang..
[03:22.47]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[03:25.22]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s