Ngelabur Langit



Versi: Vita Alvia

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki,
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isunduwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngelabur Langit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[id: pcvnabci]
[00:00.02]Ngelabur Langit
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Nabur uyah nong segoro,
[00:42.57]Sing ono artine paran-paran..
[00:50.58]Podo koyo ngelabur langit,
[00:54.93]Manasi geni
[00:58.36]yo sing ono lekas putuse..
[01:04.50]
[01:14.50]Koyo welas sun iki,
[01:21.08]Nong riko nono putus-putuse..
[01:30.46]Tapi koyo dene kendang
[01:33.54]ditabuh selisih,
[01:37.60]Welas isun sing riko gape..
[01:43.59]
[02:13.21]>>>
[02:14.21]>>
[02:15.21]>
[02:16.21]Wis uwis uwis
[02:24.18]Dinggo paran ngrageni
[02:27.57]manuk miber..
[02:31.63]Nong kene isun
[02:39.39]duwe segudang welas
[02:43.68]duwe segudang asih,
[02:47.47]Dinggo paran magih golet liyane..
[02:53.62]
[03:03.32]Nabur uyah nong segoro,
[03:10.26]Sing ono artine paran-paran..
[03:18.46]Podo koyo ngelabur langit,
[03:23.05]Manasi geni
[03:26.53]yo sing ono lekas putuse..
[03:32.36]
[03:41.81]Koyo welas sun iki
[03:48.39]Nong riko nono putus-putuse..
[03:57.09]Tapi koyo dene kendang
[04:00.43]ditabuh selisih,
[04:05.29]Welas isun sing riko gape..
[04:10.93]
[04:42.01]>>>
[04:43.01]>>
[04:44.01]>
[04:45.01]Wis uwis uwis
[04:52.63]Dinggo paran ngrageni
[04:55.40]manuk miber..
[05:00.51]Nong kene isun
[05:07.79]duwe segudang welas
[05:11.95]duwe segudang asih
[05:15.92]Dinggo paran magih golet liyane..
[05:21.45]
[05:24.24]Wis uwis uwis
[05:31.08]Dinggo paran ngrageni
[05:33.80]manuk miber..
[05:39.08]Nong kene isun
[05:46.67]duwe segudang welas
[05:50.12]duwe segudang asih
[05:54.76]Dinggo paran magih golet liyane..
[06:00.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s