Dirangkul Nyingkur



Versi: Dewi Kirana

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..
———————
[ver: lyrics]
[id: nshnanci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Dirangkul Nyingkur]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Dirangkul Nyingkur
[00:00.02]By: Dewi Kirana
[00:53.02]
[00:55.02]>>>
[00:56.02]>>
[00:57.02]>
[00:58.02]Due laki sampean
[01:03.16]Bli bisa nggo aleman..
[01:09.69]Diguyoni emosi
[01:15.81]Ditakoni bli ngladeni..
[01:23.01]
[01:36.01]Turu bareng sekasur
[01:41.20]Dirangkul malah nyingkur..
[01:47.95]Wong wadon jaluk kelon
[01:54.43]Malah ditinggal ngloyong..
[02:01.00]
[02:22.03]>>>
[02:23.03]>>
[02:24.03]>
[02:25.03]Kula dudu
[02:28.19]Wong nekat lan patung watu..
[02:35.44]
[02:45.09]Apa kakang
[02:49.33]Wis due wong wadon liyan..
[02:56.00]Setulus hati cintane mati
[03:02.84]Tapi sewu hina sing kula terima..
[03:10.45]
[03:14.06]Turu bareng sekasur
[03:19.69]Dirangkul malah nyingkur..
[03:26.24]Wong wadon jaluk kelon
[03:31.98]Malah ditinggal ngloyong..
[03:38.22]
[03:59.03]>>>
[04:00.03]>>
[04:01.03]>
[04:02.03]Kula dudu
[04:05.76]Wong nekat lan patung watu..
[04:13.69]
[04:23.12]Apa kakang
[04:26.42]Wis due wong wadon liyan..
[04:34.10]Setulus hati cintane mati
[04:40.59]Tapi sewu hina sing kula terima..
[04:47.95]
[04:52.02]Due laki sampean
[04:57.24]Bli bisa nggo aleman..
[05:03.92]Diguyoni emosi
[05:09.78]Ditakoni bli ngladeni..
[05:16.08]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s