Kelajut Cidro



Versi: Vita Alvia

Koyo-koyo,
Temenan welas riko..
Ngumbar asmoro,
Hang katon sempurno..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: quoaaoci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kelajut Cidro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.03]Kelajut Cidro
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.93]>>>
[00:35.93]>>
[00:36.93]>
[00:37.93]Koyo-koyo,
[00:42.91]Temenan welas riko..
[00:52.40]Ngumbar asmoro,
[00:59.56]Hang katon sempurno..
[01:06.95]
[01:09.04]Serto saiki,
[01:14.77]Basan kadhung sun lakoni..
[01:23.84]Tego riko,
[01:30.92]Nyejo maruh ati..
[01:37.07]
[01:52.09]>>>
[01:53.09]>>
[01:54.09]>
[01:55.09]Hoo roso loro nong batin iki,
[02:05.88]Tatune magih nggetih
[02:09.98]noring njero ati..
[02:14.33]Mergo keseron jerune,
[02:21.79]Riko nglarani..
[02:28.44]
[02:30.11]Masio sewu sepuro,
[02:34.90]Sing ngilangno loro..
[02:38.99]Atinisun kelajut cidro..
[02:46.88]Getun sun welas riko,
[02:50.10]Sing percoyo omonge konco..
[02:54.33]Serto saiki riko gawe loro,
[02:58.06]Kari ngiles roso batin iki..
[03:07.28]
[03:17.29]Serto saiki,
[03:22.38]Basan kadhung sun lakoni..
[03:32.55]Tego riko,
[03:39.32]Nyejo maruh ati..
[03:45.96]
[04:14.63]>>>
[04:15.63]>>
[04:16.63]>
[04:17.63]Hoo roso loro nong batin iki,
[04:27.63]Tatune magih nggetih
[04:31.85]noring njero ati..
[04:36.20]Mergo keseron jerune,
[04:43.91]Riko nglarani..
[04:49.75]
[04:52.29]Masio sewu sepuro,
[04:56.83]Sing ngilangno loro..
[05:01.05]Atinisun kelajut cidro..
[05:09.00]Getun sun welas riko,
[05:12.16]Sing percoyo omonge konco..
[05:16.32]Serto saiki riko gawe loro,
[05:20.36]Kari ngiles roso batin iki..
[05:29.62]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s