Konco Tahu

Versi: Nella Kharisma

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

reff:
Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *