Masih Demen



Versi: Dian Anic

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..
———————–
[ver: lyrics]
[id: znkpakci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Masih Demen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 07:04]
[00:00.01]Masih Demen
[00:00.01]by: Dian Anic
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Wong wadon lara atine,
[00:41.51]Duh bli kejagan getune..
[00:48.51]Nangise wong pegat pisah,
[00:56.71]Pengen rujuk tapi dilema..
[01:03.58]
[01:19.85]Bli gampang sun ngalih ati,
[01:26.83]Yen wis siji tetep siji..
[01:33.71]Bli gampang kaya sampean,
[01:41.40]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[01:48.04]
[02:16.37]>>>
[02:17.37]>>
[02:18.37]>
[02:19.37]Demen sih jujur masih demen,
[02:25.78]Tapi kula bli bisa ngomong,
[02:32.96]Sampean wis keduwe uwong..
[02:39.31]
[02:56.23]Pengen banget balen tapi deweki,
[03:03.87]Nduwene sampean sewutuhe,
[03:10.40]Kaya waktu bengen harapane..
[03:17.31]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[03:24.80]
[03:28.66]Bli gampang sun ngalih ati,
[03:35.43]Yen wis siji tetep siji..
[03:42.69]Bli gampang kaya sampean,
[03:49.84]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[03:56.49]
[04:25.37]>>>
[04:26.37]>>
[04:27.37]>
[04:28.26]Demen sih jujur masih demen,
[04:34.44]Tapi kula bli bisa ngomong,
[04:41.40]Sampean wis keduwe uwong..
[04:47.48]
[05:04.93]Pengen banget balen tapi deweki,
[05:11.88]Nduwene sampean sewutuhe,
[05:18.84]Kaya waktu bengen harapane..
[05:25.74]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[05:32.69]
[05:36.97]Wong wadon lara atine,
[05:43.54]Duh bli kejagan getune..
[05:50.81]Nangise wong pegat pisah,
[05:58.26]Pengen rujuk tapi dilema..
[06:04.78]
[06:21.49]Bli gampang sun ngalih ati,
[06:28.26]Yen wis siji tetep siji..
[06:35.47]Bli gampang kaya sampean,
[06:42.54]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[06:49.38]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s