Masih Demen

Versi: Dian Anic

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *