Bojo Ngeyel



Versi: Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu,nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: isscauci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Bojo Ngeyel]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.50]Bojo Ngeyel
[00:00.50]by: Mas Herman
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Tak kandani
[00:24.84]ora nggugu malah ngeyel,
[00:28.85]Karepmu piye trus kepriye..
[00:35.93]Diaturi ra mirengke mbokne,
[00:42.67]Ora nggugu,
[00:44.09]nggugu karepmu dewe..
[00:47.95]
[00:50.54]Wis mbuh karepmu
[00:52.69]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[00:57.01]Enak ra’ enak masa’anmu..
[01:02.40]
[01:04.04]Nanging najan ngunu
[01:07.65]kowe bojoku,
[01:10.49]Sing paling ayu
[01:12.23]kowe bojoku..
[01:15.72]
[01:25.02]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[01:31.42]Kangkung bayem pare gambas
[01:35.15]kok mbok masak bareng
[01:38.45]O alah nduk opo kekarepmu
[01:45.40]Yen kowe nesu opo salahku..
[01:51.76]
[01:53.08]Jeng bojoku sing paling ayu
[01:58.88]Ojo mrengut coba kondho aku..
[02:05.58]Opo-opo opo salahku,
[02:12.70]Yen kowe nesu bingung atiku..
[02:18.61]
[02:35.04]>>>
[02:36.04]>>
[02:37.04]>
[02:38.04]Wis mbuh karepmu
[02:40.84]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[02:44.33]Enak ra’ enak masa’anmu..
[02:49.79]
[02:52.40]Nanging najan ngunu
[02:55.08]kowe bojoku,
[02:57.80]Sing paling ayu
[02:59.49]kowe bojoku..
[03:03.71]
[03:12.58]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[03:18.86]Kangkung bayem pare gambas
[03:22.86]kok mbok masak bareng
[03:26.77]O alah nduk opo kekarepmu
[03:32.98]Yen kowe nesu opo salahku..
[03:39.07]
[03:40.87]Jeng bojoku sing paling ayu
[03:46.15]Ojo mrengut coba kondho aku..
[03:53.29]Opo-opo opo salahku,
[03:59.93]Yen kowe nesu bingung atiku..
[04:06.52]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s