Bojo Ngeyel

“Bojo Ngeyel” Versi Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu, nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng..
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng..
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *