Rogo Sukmo

“Rogo Sukmo” Versi Vita Alvia

Ojo nganggep welas sun sandiworo,
Ojo nganggep sun memengan beloko..
Apuwo riko nong isun sing percoyo,
Olih isun riko tinggalno..

Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

“selembar angen-angen,
“sirno tanpo cerito,
“mupuse welas,
“mrujuk saben dino,

reff:
Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *