Segoro Tuban



Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s