Nyongah Ati

“Nyongah Ati” Versi Demy

Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Udan udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *