Nyongah Ati


Versi: Demy

Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *