Nyongah Ati



Versi: Demy

Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: aozqasci]
[ar: Demy]
[ti: Nyongah Ati]
[al: Dhut Jawa Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.06]Nyongah Ati
[00:00.06]by: Demy
[00:11.06]
[00:13.06]>>>
[00:14.06]>>
[00:15.06]>
[00:16.06]Wis kadhung semayanan,
[00:19.56]Jaremu ketemuan..
[00:22.76]Dino iki,
[00:24.62]Lah jebule nyongah ati..
[00:28.84]
[00:29.08]Mung goro-goro udan,
[00:33.13]Grimis dadi alangan..
[00:36.29]Opo yo ora biso,
[00:39.27]Nekat payungan..
[00:41.95]
[00:43.72]Kok tego karo aku,
[00:46.57]Ora nggagas teles rambutku..
[00:50.18]Semendal ati,
[00:52.36]Kangen kepengen ketemu..
[00:56.02]
[01:08.05]>>>
[01:09.05]>>
[01:10.05]>
[01:11.05]Udan-udan banyu,
[01:13.90]Dadi lambang katresnanku..
[01:17.32]Sing kepengen deres,
[01:19.93]Nelesi atimu..
[01:23.10]
[01:31.89]Prasasat sewindu,
[01:34.41]Sedino ora ketemu..
[01:37.69]Luput janjimu,
[01:40.37]Nggawe nyongah atiku..
[01:43.65]
[01:55.87]>>>
[01:56.87]>>
[01:57.87]>
[01:58.87]Wis kadhung semayanan,
[02:01.87]Jaremu ketemuan..
[02:05.10]Dino iki,
[02:06.97]Lah jebule nyongah ati..
[02:11.25]
[02:12.19]Mung goro-goro udan,
[02:15.23]Grimis dadi alangan..
[02:18.59]Opo yo ora biso,
[02:21.51]Nekat payungan..
[02:24.48]
[02:26.00]Kok tego karo aku,
[02:29.47]Ora nggagas teles rambutku..
[02:32.75]Semendal ati,
[02:34.81]Kangen kepengen ketemu..
[02:38.47]
[02:50.05]>>>
[02:51.05]>>
[02:52.05]>
[02:53.05]Udan-udan banyu,
[02:54.35]Dadi lambang katresnanku..
[03:00.30]Sing kepengen deres,
[03:02.97]Nelesi atimu..
[03:06.21]
[03:13.91]Prasasat sewindu,
[03:16.95]Sedino ora ketemu..
[03:20.30]Luput janjimu,
[03:23.04]Nggawe nyongah atiku..
[03:26.33]
[03:37.54]>>>
[03:38.54]>>
[03:39.54]>
[03:40.54]Wis kadhung semayanan,
[03:44.54]Jaremu ketemuan..
[03:47.73]Dino iki,
[03:49.72]Lah jebule nyongah ati..
[03:53.69]
[03:55.00]Mung goro-goro udan,
[03:57.85]Grimis dadi alangan..
[04:01.40]Opo yo ora biso,
[04:04.44]Nekat payungan..
[04:07.30]
[04:09.38]Kok tego karo aku,
[04:12.17]Ora nggagas teles rambutku..
[04:15.53]Semendal ati,
[04:17.70]Kangen kepengen ketemu..
[04:21.43]
[04:33.54]>>>
[04:34.54]>>
[04:35.54]>
[04:36.54]Udan-udan banyu,
[04:39.34]Dadi lambang katresnanku..
[04:42.81]Sing kepengen deres,
[04:45.55]Nelesi atimu..
[04:48.71]
[04:57.03]Prasasat sewindu,
[04:59.83]Sedino ora ketemu..
[05:03.18]Luput janjimu,
[05:05.85]Nggawe nyongah atiku..
[05:09.76]
[05:11.20]Udan-udan banyu,
[05:13.42]Dadi lambang katresnanku..
[05:16.84]Sing kepengen deres,
[05:19.52]Nelesi atimu..
[05:23.62]
[05:31.06]Prasasat sewindu,
[05:33.92]Sedino ora ketemu..
[05:37.21]Luput janjimu,
[05:39.82]Nggawe nyongah atiku..
[05:43.80]Luput janjimu,
[05:46.97]Nggawe nyongah atiku..
[05:51.74]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s