Jaluk Dikawin

“Jaluk Dikawin” Versi Yani Ridho

Kang kulane ngerasa isin,
Wis lawas hubungan batin..
Apa bli kelingan janji waktu sing dingin..
Kang kulane jaluk dikawin..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *