Jaluk Dikawin



Versi: Yani Ridho

Kang kulane ngerasa isin,
Wis lawas hubungan batin..
Apa bli kelingan janji waktu sing dingin..
Kang kulane jaluk dikawin..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..
———————
[ver: lyrics]
[id: koakclci]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Jaluk Dikawin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:01.10]Kang kulane ngerasa isin,
[00:11.70]Wis lawas hubungan batin..
[00:21.14]Apa bli kelingan
[00:26.72]janji waktu sing dingin..
[00:31.94]Kang kulane jaluk dikawin..
[00:39.83]
[00:41.50]Jaluk Dikawin – Yani Ridho
[01:13.06]
[01:15.06]>>>
[01:16.06]>>
[01:17.06]>
[01:18.06]Lawas pitung wulan
[01:20.86]demenan lan sampean,
[01:24.82]Awit usum udan
[01:27.55]sampe kliwat panenan..
[01:31.59]Kang tek tegaken
[01:34.51]yen bener demen kula,
[01:38.36]Jare arepan nglamar
[01:41.16]kakang marek ning wong tuwa..
[01:45.38]Kang kula isin..
[01:49.67]
[02:28.05]>>>
[02:29.05]>>
[02:30.05]>
[02:31.05]Lamon arep temenan
[02:34.45]apa bukti sampean,
[02:37.89]Jare tas lebaran
[02:40.69]wong loro pengantenan..
[02:44.66]
[02:54.91]Kula isin ning tangga
[02:58.02]lamon kawine disida,
[03:01.68]Coba kakang mikira
[03:04.72]priwe lamon dadi kula..
[03:09.63]Batin nangis ati hancur
[03:13.35]wong demen ditinggal kabur..
[03:18.14]
[03:20.56]Lawas pitung wulan
[03:23.42]demenan lan sampean,
[03:27.27]Awit usum udan
[03:30.49]sampe kliwat panenan..
[03:34.53]Kang tek tegaken
[03:37.39]yen bener demen kula,
[03:40.99]Jare arepan nglamar
[03:43.97]kakang marek ning wong tuwa..
[03:48.14]Kang kula isin..
[03:52.55]
[04:31.05]>>>
[04:32.05]>>
[04:33.05]>
[04:34.05]Lamon arep temenan
[04:37.21]apa bukti sampean,
[04:40.74]Jare tas lebaran
[04:43.66]wong loro pengantenan..
[04:48.26]
[04:57.75]Kula isin ning tangga
[05:01.05]lamon kawine disida,
[05:04.59]Coba kakang mikira
[05:07.64]priwe lamon dadi kula..
[05:12.78]Batin nangis ati hancur
[05:16.32]wong demen ditinggal kabur..
[05:20.86]
[05:23.16]Lawas pitung wulan
[05:26.27]demenan lan sampean,
[05:29.86]Awit usum udan
[05:33.28]sampe kliwat panenan..
[05:37.32]Kang tek tegaken
[05:40.55]yen bener demen kula,
[05:44.08]Jare arepan nglamar
[05:46.94]kakang marek ning wong tuwa..
[05:51.17]Kang kula isin..
[05:55.64]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s