Selembar Godong Jati



Versi: Vita Alvia

Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

reff:
Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..
——————–
Chord: SELEMBAR GODONG JATI
——————–
[ver: lyrics]
[id: alwasbci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Selembar Godong Jati]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.04]Selembar Godong Jati
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Sun akoni riko nggodha ati,
[00:49.27]Sekirane sing biso dadi siji..
[00:55.15]Tapi welas iki magih suci,
[01:01.23]Kanggo riko..
[01:06.77]
[01:09.18]Selembar godong jati,
[01:22.97]Nawi tah keneng sun gawe payungan..
[01:29.93]Jembarno ati,
[01:33.53]Masio sing keneng gawe gandolan..
[01:41.67]
[01:50.50]Suworo ati iki,
[01:57.07]Arep melung nyesel kenal riko..
[02:05.03]Myakne sun gawe cerito,
[02:12.10]Tau bebarengan ambi riko..
[02:20.05]
[02:42.05]>>>
[02:43.05]>>
[02:44.05]>
[02:45.05]Sun akoni riko nggodha ati,
[02:59.53]Sekirane sing biso dadi siji..
[03:06.18]Tapi welas iki magih suci,
[03:11.77]Kanggo riko..
[03:18.23]
[03:20.00]Selembar godong jati,
[03:33.88]Nawi tah keneng sun gawe payungan..
[03:40.58]Jembarno ati,
[03:44.31]Masio sing keneng gawe gandolan..
[03:51.76]
[04:00.02]Suworo ati iki,
[04:07.73]Arep melung nyesel kenal riko..
[04:15.61]Myakne sun gawe cerito,
[04:22.87]Tau bebarengan ambi riko..
[04:30.15]
[04:35.84]Suworo ati iki,
[04:42.60]Arep melung nyesel kenal riko..
[04:51.11]Myakne sun gawe cerito,
[04:57.22]Tau bebarengan ambi riko..
[05:04.86]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s