Selembar Godong Jati

Versi: Vita Alvia

Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

reff:
Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *