Ngejur Ati



Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
————————
[ver: lyrics]
[id: hzqwcuci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Ngejur Ati]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:00.04]Ngejur Ati
[00:00.04]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[00:35.09]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[00:41.39]
[00:49.44]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[00:56.18]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[01:03.61]Pr: Jebul lali marang janji,
[01:10.10]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[01:16.52]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[01:23.20]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[01:30.19]
[01:31.87]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[01:34.62]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[01:37.99]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[01:41.42]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[01:44.79]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[01:48.04]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[01:51.41]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[01:54.59]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[01:57.84]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[02:06.82]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[02:18.12]
[02:21.43]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[02:29.79]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[02:40.71]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[02:43.96]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[02:47.39]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[02:50.76]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[02:54.25]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[02:57.43]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[03:00.87]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[03:04.11]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[03:07.67]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[03:13.91]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[03:21.02]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[03:28.32]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[03:35.81]Pr: Jebul lali marang janji,
[03:42.30]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[03:48.79]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[03:55.47]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[04:03.08]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[04:06.76]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[04:10.19]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[04:13.56]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[04:16.99]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[04:20.11]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[04:23.67]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[04:26.73]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[04:30.47]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[04:39.02]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[04:50.50]
[04:53.44]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[05:01.80]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[05:12.47]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s