Kangen Sliramu (kentje)


Versi: Brain Kenton (Kentje)

Sepi ing wengi iki ora ono sing ngancani,
Ora ono liyo sing tak karepi..
Yo namung kowe dewe yo sing tak karepi,
Rino klawan wengi kowe sing tak impi..

Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

reff:
Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *