Kangen Sliramu (kentje)



Versi: Brain Kenton (Kentje)

Sepi ing wengi iki ora ono sing ngancani,
Ora ono liyo sing tak karepi..
Yo namung kowe dewe yo sing tak karepi,
Rino klawan wengi kowe sing tak impi..

Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

reff:
Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..
Nggo katresnanku aku kangen kowe..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vkwochci]
[ar: Brain Kenton (Kentje)]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 03:49]
[00:00.02]Kangen Sliramu
[00:00.02]by: Brain Kenton (Kentje)
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Sepi ing wengi iki
[00:24.29]ora ono sing ngancani,
[00:27.70]Ora ono liyo
[00:29.25]sing tak karepi..
[00:34.25]Yo namung kowe dewe
[00:37.49]yo sing tak karepi,
[00:40.57]Rino klawan wengi
[00:44.04]kowe sing tak impi..
[00:49.02]
[00:52.02]Atiku ra kuat rasane
[00:54.92]uripku kok koyo ngene,
[00:58.39]Mikir kowe
[00:59.96]ra ono neng sandingku..
[01:04.87]Yo piye maneh
[01:08.20]kowe dewe sing tak karepi,
[01:12.46]Ra ono liyo
[01:14.23]sing neng ati iki..
[01:18.40]
[01:22.07]Aku kangen
[01:23.81]kangen marang sliramu,
[01:27.81]Aku kangen
[01:31.66]pengen ketemu marang sliramu..
[01:35.94]Tekan seprene aku sik tresno
[01:40.35]tresno marang kowe,
[01:43.79]Nggo katresnanku
[01:45.57]aku kangen kowe..
[01:48.69]
[02:00.03]>>>
[02:01.03]>>
[02:02.03]>
[02:03.03]Atiku ra kuat rasane
[02:06.63]uripku kok koyo ngene,
[02:10.21]Mikir kowe
[02:11.95]ra ono neng sandingku..
[02:17.04]Yo piye maneh
[02:20.20]kowe dewe sing tak karepi,
[02:24.37]Ra ono liyo
[02:26.29]sing neng ati iki..
[02:29.40]
[02:34.05]Aku kangen
[02:36.40]kangen marang sliramu,
[02:41.17]Aku kangen
[02:43.22]pengen ketemu marang sliramu..
[02:48.32]Tekan seprene aku sik tresno
[02:51.67]tresno marang kowe,
[02:55.40]Nggo katresnanku
[02:57.29]aku kangen kowe..
[03:00.90]Aku kangen
[03:04.30]kangen marang sliramu,
[03:07.29]Aku kangen
[03:10.08]pengen ketemu marang sliramu..
[03:15.74]Tekan seprene aku sik tresno
[03:18.84]tresno marang kowe,
[03:22.68]Nggo katresnanku
[03:24.53]aku kangen kowe..
[03:29.13]Nggo katresnanku
[03:31.98]aku kangen kowe..
[03:36.89]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s