Konco Tekan Mati



Versi: NDX AKA ft. PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cqbacvci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Konco Tekan Mati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.06]Konco Tekan Mati – NDX AKA ft. PJR
[00:08.06]
[00:10.66]>>>
[00:11.66]>>
[00:12.66]>
[00:13.66]Ra sah nangis mergo tresno,
[00:17.23]Neng sandingmu ono konco..
[00:20.27]Ra sah dipeksake,
[00:22.88]Sak tekane wae..
[00:26.98]Opo maneh perasaan
[00:30.21]ora kudu nggayuh lintang,
[00:33.88]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[00:40.46]Kekancan kudu wani dadi siji,
[00:47.42]Paseduluran nganti tekane mati..
[00:53.38]Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
[00:58.21]Awakmu mikirno wedok’an..
[01:01.37]Sing mbok ceritakke
[01:02.80]tok gedhe’-gedhe’ke,
[01:05.04]Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..
[01:08.76]Hey bro malah koyo karo sopo wae,
[01:12.00]Aku ra bakal piye-piye..
[01:14.78]Pancen mung isane
[01:16.26]mung iso ngrungokke,
[01:17.96]Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..
[01:22.43]Siji loro telu rungokno omonganku,
[01:25.40]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[01:28.76]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[01:32.11]Sepuluh sewelas rolas
[01:34.56]ndak malah mung tambah kandas..
[01:37.40]Ra sah nangis mergo tresno,
[01:39.51]Neng sandingmu ono konco..
[01:42.92]Ra sah dipeksake,
[01:45.97]Sak tekane wae..
[01:49.88]Opo maneh perasaan
[01:53.18]ora kudu nggayuh lintang,
[01:56.74]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[02:03.23]Kekancan kudu wani dadi siji,
[02:09.94]Paseduluran nganti tekane mati..
[02:17.03]Pancen konco tekan mati larang regane,
[02:21.06]Ra iso dirupiahke..
[02:24.23]Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
[02:27.09]Walaupun tibo tangi
[02:28.84]susah seneng selalu menemani..
[02:31.18]Mending mikir utang daripada wedok’an,
[02:34.53]Mending karo konco daripada mung edan..
[02:38.08]Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
[02:41.79]Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..
[02:45.22]Siji loro telu rungokno omonganku,
[02:48.19]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[02:51.86]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[02:55.34]Sepuluh sewelas rolas
[02:57.10]ndak malah mung tambah kandas..
[03:00.25]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:02.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:05.71]Ra sah dipeksake,
[03:08.49]Sak tekane wae..
[03:12.78]Opo maneh perasaan
[03:16.00]ora kudu nggayuh lintang,
[03:19.54]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:26.18]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:29.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:32.71]Ra sah dipeksake,
[03:35.50]Sak tekane wae..
[03:39.60]Opo maneh perasaan
[03:42.76]ora kudu nggayuh lintang,
[03:46.48]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:53.32]Kekancan kudu wani dadi siji,
[04:00.03]Paseduluran nganti tekane mati..
[04:05.93]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s