Aku Kangen Bojomu



Versi: Nella Kharisma

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..

ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
saiki kabeh wis dadi lelakonku,
lelakon aku arep ngepek bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

opo pancene kowe trahe raiso mikir,
tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
pantes wae yen bojomu saiki banting setir..

mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
usume saiki konco yo tego mangan konco,
yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..
———————-
Chord: AKU KANGEN BOJOMU – NELLA KHARISMA
———————-
[ver: lyrics]
[id: hkscsbci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Aku Kangen Bojomu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.07]Aku Kangen Bojomu
[00:00.07]by: Nella Kharisma
[00:20.07]
[00:22.07]>>>
[00:23.07]>>
[00:24.07]>
[00:25.07]Tak jaluk gede sepuromu,
[00:30.87]Yen aku kangen karo bojomu..
[00:38.60]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[00:45.25]Nanging lilakno bojomu..
[00:51.46]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[00:58.42]Ati iki nandang asmoro..
[01:04.88]Mung tetep nong atiku,
[01:09.53]Selawase aku tresno bojomu..
[01:17.36]
[01:20.72]sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
[01:24.98]ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
[01:28.34]sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
[01:31.75]ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..
[01:35.41]ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
[01:38.96]mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
[01:43.05]saiki kabeh wis dadi lelakonku,
[01:46.15]lelakon aku arep ngepek bojomu..
[01:50.56]Tak jaluk gede sepuromu,
[01:56.46]Yen aku kangen karo bojomu..
[02:03.42]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[02:10.63]Nanging lilakno bojomu..
[02:17.28]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[02:23.98]Ati iki nandang asmoro..
[02:30.18]Mung tetep nong atiku,
[02:35.64]Selawase aku tresno bojomu..
[02:44.05]opo pancene kowe trahe raiso mikir,
[02:47.20]tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
[02:51.05]ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
[02:54.71]pantes wae yen bojomu saiki banting setir..
[02:58.38]mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
[03:01.86]ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
[03:05.21]usume saiki konco yo tego mangan konco,
[03:08.88]yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..
[03:14.21]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:19.12]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:26.32]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:33.41]Nanging lilakno bojomu..
[03:38.24]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:44.03]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:51.23]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:58.31]Nanging lilakno bojomu..
[04:04.89]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[04:11.60]Ati iki nandang asmoro..
[04:18.00]Mung tetep nong atiku,
[04:22.72]Selawase..
[04:25.70]Mung tetep nong atiku,
[04:30.04]Selawase aku tresno bojomu..
[04:37.56]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s